Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anthrax: Bush az egyetlen énekes, akiben nincsenek kérdőjelek

Miközben a visszatért klasszikus énekes, Joey Belladonna állandóan kifelé beszél a csapatból aktuális nyilatkozataiban, Dan Nelson pedig milliókra perli a bandát, az Anthrax talán leginkább méltatlanul partvonalra állított frontembere, John Bush a jelek szerint beletörődött abba, hogy nem ő áll a New York-i thrasherek élén – legalábbis erről beszélt Eddie Trunknak a Q104.3 FM rádióadó Friday Night Rocks műsorában.

„Részleteket hallottam belőle", válaszolta John arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az Anthrax Worship Music lemezéről. „Szerintem jó. Olyasmi ez, amire a rajongótábor vágyott, minden úgy történt, ahogy történnie kellett: Joeyval vettek részt a Big Four koncerteken. Az Anthrax tábor várta ezt, és végül össze is jött. Komolyan hiszem, hogy ez volt a sors rendelése számomra és számukra is. Ami a lemezt illeti, az emberek hallani akarták Joeyt, és ez az első vele készült lemezük húsz év óta. Az utolsó új dalokat tartalmazó albumon én énekeltem, és az nyolc éve jelent meg, de ez az Anthraxnél már csak így megy: néha a dolgok kissé hosszabb ideig tartanak... Azt hiszem, az emberek most valami másra vágytak a csapattól, és ahogy végül összejött a dolog, az a lehető legjobb út volt."

John tizenhárom év és négy nagylemez után, 2005-ben került ki az Anthraxből teljesen váratlanul, amikor a csapat először hozta vissza a frontra Joey Belladonnát. 2009-ben és 2010-ben, Dan Nelson eltávolítását követően néhány koncert erejéig még visszatért a zenekarba, aztán ismét átadta a helyét Joeynak.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 robidog 2011-11-21 11:52
Zseniális csóka, és egy úriember!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.