Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Animációs klip vezeti fel a Napalm Death gitárosának új projektjét

1220mitchI Live With Your Ghost címmel megtekinthető egy animációs klip a Menace-től. A név a Napalm Deathből ismert Mitch Harris új projektjét takarja, amelynek első lemeze márciusban érkezik a Season Of Mistnél, Impact Velocity címmel.

Harrist komoly vendégsereg segítette a Menace lemezének elkészítésében: az albumon Derek Roddy dobos (Hate Eternal, Nile, Today Is The Day), Frederic Leclercq basszer (Dragonforce) és Nicola Manzan csellista-hegedűs is szerepel, de tiszteletét teszi az anyagon Mitch kollégája, a Napalm Death főnök Shane Embury is. A producer Russ Russell volt.

„Akik ismerik az előző munkáimat, azok is meg fognak lepődni, és jobb, ha olyasmire készülnek fel, amit abszolút nem várnak tőlem", emeli ki Mitch. „De hiszem, hogy még a leginkább megvalósíthatatlannak tűnő álmokat is meg kell próbálni valóra váltani. A Menace önmagában is egy kinyilatkoztatás: annak kifejezése, hogy mindig lehet előre haladni, teljesen mindegy, mennyire nehéznek is tűnik ez az adott pillanatban. Ha még életben vagy, mindig van olyasmi, amit elérhetsz."

Mitch a Napalm Death soraiban február 25-én ismét Budapesten játszik a Barba Negrában, a Hatebreed társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#5 entropy 2014-01-19 11:59
Egyből beette magát a fülembe a dal, valóban friss, lendületes, és bár kevés eszközzel dolgozik, valamiért még szokatlannak tűnik is. Egy ilyesmi lemeznek nagyon örülnék 2014-ben.
Idézet
 
 
+1 #4 2014-01-17 23:27
frincs, Kerry Kingtől idéztél?
Idézet
 
 
+2 #3 kéjsóvár bohóc 2014-01-17 21:26
Annak nem lett volna értelem ha előáll egy olyan zenével mint amit a Napalm-ban is nyom. Minek? De ez így egész érdekes!
Idézet
 
 
+2 #2 Sárvári Gábor 2014-01-17 13:17
Én is ahogy olvastam az előzetes hírt, gondoltam: Biztos promo duma! De ez tényleg jó! Kellemes meglepetés. Jó hallgatni, jól esik a fülemnek. Kellemes kis fülbemászó muzsika. Kíváncsian várom a teljes albumot.
Idézet
 
 
+5 #1 frincs 2014-01-17 11:54
Na, ez tényleg meglepő, nagyon kortárs, jó, hogy van, aki kreatívkodik 'idősebben' (bocs Mitch!) is, és nem reked meg ott, hogy "azt csinálom, ami én vagyok, én mindig is ez voltam, így vagyok gerinces, és egyébként is minden más szar.". Hogy nekem igazán bejön-e, ill. megállja-e a helyét a kortárs mezőnyben, ahhoz hallanom kell az egész lemezt, úh. 1 esélyt biztosan kap!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.