Shock!

július 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amott, Wicklund, Williams: 2013 shred metal albuma készül?

Brutálisan erős felállásban támasztotta fel régi csapatát, az Armageddont az Arch Enemyből idén kilépett Christopher Amott: a formáció másik gitárosa a ma a God Forbidban és Warrel Dane szólócsapatában érdekelt, de korábban a Himsát is erősítő Matt Wicklund, a dobos pedig Van Williams, az egykori Nevermore és jelenlegi Ashes Of Ares ütős. Chris hamarosan bejelenti a basszer és az énekes kilétét is.

Christopher Amott jelenleg Philadelphia egyik elővárosában él, megházasodott, megkapta az amerikai zöld kártyát, és éppen a következő Armageddon nagylemez anyagán dolgozik, méghozzá komoly társakkal. „Őszintén szólva több mint tíz éve nem voltam ennyire izgatott egyetlen albumom miatt sem", mondja Amott. „Száz százalékos metal lesz tonnányi gitártekeréssel és összetett kompozíciókkal. A zenét Matt Wicklunddal írom, ő a zenekar másodgitárosa, és hatalmas, fogós dallamokat gyártottunk eddig. A dobosunk Van Williams. A basszer és az énekes személyét egyelőre nem hozom nyilvánosságra, de annyit elárulhatok: nem én fogok énekelni."

Chris korábban három nagylemezt adott ki az Armageddonnal: az 1997-es Crossing The Rubicont, a 2000-es Embrace The Mysteryt és a 2002-es Three-t. A banda új albuma 2013 nyarán jelenik meg. Chris aktuális szólólemezét, az Impulsest közvetlenül tőle lehet megrendelni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.