Shock!

február 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amikor már azt hiszed, tudod, merre tartunk, rá fogsz döbbenni, hogy mégsem”

Október 25-én jelenik meg a norvég Leprous új nagylemeze, a Pitfalls. A második előzetes szám Alleviate címmel máris meghallgatható.

0830leprous

Az InsideOut jelenteti meg ősszel a Leprous új nagylemezét. A Pitfalls David Castillo producerrel (Opeth, Katatonia) és Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves, Deaf Havana) hangmérnökkel készült. „Senki sem vár ilyen lemezt a Leproustől", mondja Einar Solberg énekes/billentyűs. „Amikor már azt hiszed, tudod, merre tartunk, rá fogsz döbbenni, hogy mégsem. Nemcsak az eddigi legnagyobb produkciós és zenei lépés ez az album, amit eddig tettünk, de ebben a legszemélyesebb, legőszintébb munkánk is. Életem egyik legkeményebb évében írtam a dalokat, amikor depressziótól, szorongástól szenvedtem, és itt bizony nincs szépítés, nincsenek metaforák, csakis a leplezetlen igazság. Azt mondják, zenét írni felér egy terápiával, de szerintem ez nagyon enyhe megfogalmazás. A leprous_cPitfalls számomra annak a másfél évnek az eredménye, amikor azt tanultam, hogyan jussak keresztül a sötét alagúton. A zene jelentette ehhez a fáklyámat."

A dallista az alábbi lesz:

01. Below
02. I Lose Hope
03. Observe The Train
04. By My Throne
05. Alleviate
06. At The Bottom
07. Distant Bells
08. Foreigner
09. The Sky Is Red

A Below című dal már ismert, most az Alleviate is meghallgatható az albumról. A Leprous természetesen alapos turnén is bemutatja az új dalokat, de hozzánk ezúttal nem jönnek, így aki meg szeretné nézni őket, annak november 20-án Bécsbe vagy november 21-én Prágába kell utaznia.

 

Hozzászólások 

 
#1 Richter László 2019-09-21 15:41
az első két album teljesen beszippantott... a Bilatreal tőlük AZ album...azóta simulnak a ráncok...vagy más eszközökkel dolgozz fel Solberg mester a benne feszülő fájdalmakat....nekem hangosabb villanygitárok...de ez legyen az én bajom...hajrá fiúk...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.