Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amikor már azt hiszed, tudod, merre tartunk, rá fogsz döbbenni, hogy mégsem”

Október 25-én jelenik meg a norvég Leprous új nagylemeze, a Pitfalls. A második előzetes szám Alleviate címmel máris meghallgatható.

0830leprous

Az InsideOut jelenteti meg ősszel a Leprous új nagylemezét. A Pitfalls David Castillo producerrel (Opeth, Katatonia) és Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves, Deaf Havana) hangmérnökkel készült. „Senki sem vár ilyen lemezt a Leproustől", mondja Einar Solberg énekes/billentyűs. „Amikor már azt hiszed, tudod, merre tartunk, rá fogsz döbbenni, hogy mégsem. Nemcsak az eddigi legnagyobb produkciós és zenei lépés ez az album, amit eddig tettünk, de ebben a legszemélyesebb, legőszintébb munkánk is. Életem egyik legkeményebb évében írtam a dalokat, amikor depressziótól, szorongástól szenvedtem, és itt bizony nincs szépítés, nincsenek metaforák, csakis a leplezetlen igazság. Azt mondják, zenét írni felér egy terápiával, de szerintem ez nagyon enyhe megfogalmazás. A leprous_cPitfalls számomra annak a másfél évnek az eredménye, amikor azt tanultam, hogyan jussak keresztül a sötét alagúton. A zene jelentette ehhez a fáklyámat."

A dallista az alábbi lesz:

01. Below
02. I Lose Hope
03. Observe The Train
04. By My Throne
05. Alleviate
06. At The Bottom
07. Distant Bells
08. Foreigner
09. The Sky Is Red

A Below című dal már ismert, most az Alleviate is meghallgatható az albumról. A Leprous természetesen alapos turnén is bemutatja az új dalokat, de hozzánk ezúttal nem jönnek, így aki meg szeretné nézni őket, annak november 20-án Bécsbe vagy november 21-én Prágába kell utaznia.

 

Hozzászólások 

 
#1 Richter László 2019-09-21 15:41
az első két album teljesen beszippantott... a Bilatreal tőlük AZ album...azóta simulnak a ráncok...vagy más eszközökkel dolgozz fel Solberg mester a benne feszülő fájdalmakat....nekem hangosabb villanygitárok...de ez legyen az én bajom...hajrá fiúk...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.