Shock!

február 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Amikor a legutóbbi turnénk véget ért, nagyon nehéz időket éltem”

Április 20-án önálló albummal jelentkezik Sharon Den Adel, a Within Temptation énekesnője. A My Indigo néven futó projekttől most meghallgatható a harmadik dal, decemberben pedig anyazenekarával ismét Budapesten koncertezik Sharon.

within_temptation_k2014_2

Utoljára 2014-ben adott ki új lemezt a holland Within Temptation, és ugyan jövőre már alighanem számíthatunk tőlük a folytatásra, az első lépés még nem ez lesz Sharon Den Adel énekesnő számára. Sharon nemrég My Indigo címmel hozta ki első szólódalát, amely egy hasonnevű projekt első fecskéje, és mint azóta kiderült, az első teljes nagylemez április 20-án lát napvilágot ezen a néven. „Amikor a legutóbbi turnénk véget ért, nagyon nehéz időket éltem", mondja Sharon Den Adel énekesnő. „Rájöttem, hogy szükségem van egy kis időre a családommal, hogy megbirkózzak bizonyos dolgokkal, és ismét magamra találjak. Mindehhez a vártnál hosszabb időre volt szükségem, de két év után minden jóra fordult. Elkészítettem a My Indigo című szólólemezemet, amely szintén sokat segített abban, hogy megoldjam a problémáimat. Utána pedig hirtelen azon kaptam magam, hogy fájdalmasan éhezem a további súlyos, epikus zenékre. És onnantól már magától jött a zene. Biztosan tudtam, hogy végre kezd alakot ölteni a hetedik albumunk.”

myindigo_cA számlista így fest:

01. My Indigo
02. Indian Summer
03. Out Of The Darkness
04. Star Crossed Lovers
05. Crash And Burn
06. Someone Like You
07. Black Velvet Sun
08. Lesson Learned
09. Safe And Sound
10. Where Is My Love

Az énekesnő mindenesetre érzelmes, személyes hangvételű dalokat ígér a majdani lemezre, amelyről most a harmadik szám is meghallgatható Where Is My Love címmel. A Within Temptation 2018. december 12-én Budapesten, a Tüskecsarnokban koncertezik, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.