Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amerikai álom a Papa Roachtól

Május 19-én érkezik az Eleven Seven kiadónál a Papa Roach új albuma, amelyről most az ötödik dalt is bemutatta a zenekar. A Crooked Teeth már a kilencedik nagylemez a sorban Jacoby Shaddixéktől, és megközelítésében a 2000-es Infestig nyúl vissza.

0327paparoach

Kétféle verzióban is kijön május derekán a Papa Roach új lemeze: a szimpla kiadás mellett a Crooked Teethnek lesz egy dupla, deluxe változata is, amelyre három plusz stúdiódal mellett egy teljes koncertet is pakolnak Jacoby Shaddixék a detroiti Fillmore-ból. A lemez producerei Nicholas „RAS" Furlong és Colin Brittain voltak, de a Born For Greatness című dal erejéig a banda összebútorozott a többek között Jason Derulo, Demi Lovato vagy a Maroon 5 mellől is ismerős Jason Evigannel is. „Amikor először találkoztunk RAS-szel és Colinnak, azt mondták, hogy kölyökkorukban folyamatosan hallgatták az Infest lemezünket, és azt a tüzet akarják visszahozni", mondja a frontember a lemezről. „Az volt az alapötlet, hogy vegyük kiindulásként a Papa Roach klasszikus elemeit, amiket mindenki imád, és öntsük őket modern formába. A végeredmény a Papa Roach egy tökös, bátor és kalandozósabb verziója paparoach_clett. Akik évek óta arra várnak, hogy ismét rappeljek, imádni fogják a lemez hangulatát."

A dallista az alábbi:

01. Break The Fall
02. Crooked Teeth
03. My Medication
04. Born For Greatness
05. American Dreams
06. Periscope (feat. Skylar Grey)
07. Help
08. Sunrise Trailer Park (feat. Machine Gun Kelly)
09. Traumatic
10. None Of The Above

Az említett deluxe verzió stúdióbónuszai a Richochet, a Nothing és a Bleeding Through címet viselik. A már ismert dalok mellé most az American Dreamet is bemutatták.

 

Hozzászólások 

 
+5 #4 valarmorgulisz 2017-04-23 13:03
Érdekes dolog valóban.

Én mind a kettejüket szeretem. Mind a kettő csinált
nagyon jó (Infest, Lovehate, Paramour Session/Hybrid/Minutes to Midnight/Meteora)
közepes (Getting away, Metamorphosis, FEAR/Living Things/Hunting Party)
és halványka (Disconnection/100000suns, és az új lp is az lesz)
lemezt. Mégis azt érzem, hogy ami az LP görcsös izzadós váltás albumonként, stílusilag, az a Papa Roachnál valahogy gördülékeny átállás. Természetesebbn ek érzem. Plusz az a faktor is ott van, hogy valahogy a dalok is erősebbek, mind hangszerben, mind dallamban, mind zeneiségben. Pedig az LP-t 2003-ig szerintem valamiféle hibázni nem képes megváltóként próbáltak eladni, és valljuk be nm is igen volt addig gyönge dal (most azoknak írom, akik nem kapnak alapból az egész numetalosditól agyalapi szamárköhögést) .

Én kölyökként 10en évesen ezekbe a bandákba csöppntem, ők rúgtak be a metal zene kedvelők közé, amiért örökké hálás leszek. De amíg a papa roach ezen 5 számából kb 3,5 most is kibaszott király, addig az lp 3/3 tűzrevaló.
Idézet
 
 
+10 #3 revdavid11 2017-04-23 12:14
Idézet - NitRo:
És ha akkorát dobott rajtuk az, hogy szerinted az új LP dalok szarok, akkor miért van az, hogy az alig 10 nappal ezelőtt kiadott LP számnak nagyobb a nézettsége, mint az összes új Papa Roachnak együtt?


A youtube-nézettség nem mérvadó, de a Linkin Park akkora divatbanda, amekkora a Papa Roach soha sem lesz.
A Linkin Parkot sokkal jobban nyomatják mindenhol a világon, de sokkal több vak rajongója van, akik ismerik az In The Endet meg a Numbot, ezért meghallgatják az új számokat, elmondják, hogy húdejó, nyomnak rá egy likeot és ennyi.
Idézet
 
 
-8 #2 NitRo 2017-04-23 10:46
Itt a különbség, a Linkin Park nem egy nosztalgia zenekar.
És ha akkorát dobott rajtuk az, hogy szerinted az új LP dalok szarok, akkor miért van az, hogy az alig 10 nappal ezelőtt kiadott LP számnak nagyobb a nézettsége, mint az összes új Papa Roachnak együtt?
Idézet
 
 
+7 #1 revdavid11 2017-04-23 09:24
Egyedül a Born for Greatnesst nem tudom hova tenni, a többi szám bejövősnek tűnik.
Várós lemez, nagy reklám lett nekik, hogy a Linkin Park ekkora szar számokat adott ki. Aki nosztalgiázni akart, de elhányta magát az új LP-tól, annak gondolom bedobta a Papa Roachot a youtube ajánlottnak. A számok is kb. ugyanakkor jöttek ki, a lemez is majdnem egyidőben jön ki.
Véletlen vagy nem, nagy húzás volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.