Shock!

február 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alter Bridge: európai turné a Volbeattel és a Gojirával

Ősszel új albummal jelentkezik az Alter Bridge, és mivel a zenekar Európában számít a legnépszerűbbnek, nem meglepő, hogy itt nyomják az első turnét is a lemez kapcsán. Magyar koncert sajnos nem lesz, de Bécsben meg lehet nézni a bandát, sőt, a vendégcsapatokat elnézve lehet, hogy messzebbre is érdemes lesz utazni…

0705ab

Nagyban készíti a 2013-as Fortress utódját az Alter Bridge, amelynek Michael „Elvis” Baskette a producere, és Mark Tremonti korábban azt mondta róla: „Tonnányi ötletem van különböző stílusokban. Legutóbb például egymás után születtek a súlyosabb témák. Remélhetőleg ezúttal valami újszerűvel is elő tudunk majd rukkolni.”

A lemez ősszel érkezik, méghozzá új kiadónál, hiszen a banda az osztrák Napalmhoz írt alá, utána pedig egy alapos Európa-turné is vár rájuk. A huszonnégy koncertből álló sorozat november 4-én startol Bilbaóban, és december 11-én ér véget Baselben. A zenekar fix előzenekara a Like A Storm, akik mellé még egy különleges vendég csatlakozik majd a november 21-éig tartó első körben: az ő személyük még nem ismert, de november 14-én, Bécsben ebben a leosztásban lehet megtekinteni a bandát a Gasometerben. Bizonyosnak tűnik, hogy itt is valami komoly névre lehet számítani, a brit bulikon ugyanis a Volbeat és a Gojira is csatlakozik az Alter Bridge-hez meg a Like A Stormhoz, és a Gojira a decemberi német, olasz és svájci fellépéseken is ott lesz Myles Kennedyékkel.

Mark Tremonti nemrég jelentette meg új lemezét, a Dustot, júniusi bécsi fellépéséről pedig itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.