Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Állatkertből szökött vadállatot hoztunk létre, amit még csak megpróbálni sincs értelme visszaszorítani a ketrecbe”

Better Lovers néven fut az a zenekar, amelyben a The Dillinger Escape Planből, az Every Time I Die-ból és a Fit For An Autopsyből ismerős zenészeket találunk. Az első EP máris meghallgatható.

0418betterlovers

Jordan Buckley gitáros (Every Time I Die), Greg Puciato énekes (ex-The Dillinger Escape Plan), Will Putney gitáros (ex-Fit For An Autopsy), Clayton „Goose” Holyoak dobos és Stephen Micciche basszer alkotja a Better Lovers nevű formációt, akik a SharpTone kiadónál hozták ki első minialbumukat pénteken, God Made Me An Animal címmel. „Ez a zenekar nem hobbi, nem időleges dolog, hanem a következő evolúciós lépés mindnyájunk számára – mondja Buckley. – Gregnek és Willnek köszönhetően valósággal megfiatalodtam, és még magabiztosabbá váltam. Most pedig mindenkinek a tudtára hozzuk, hogy közösen egy állatkertből szökött vadállatot hoztunk létre, amit még csak megpróbálni sincs értelme visszaszorítani a ketrecbe.”

A minialbum alább hivatalosan, teljes egészében végighallgatható. A zenekar már dolgozik első nagylemezén, és hamarosan turnézni is kezdenek.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2023-07-14 17:06
Every Time I Die zene, DEP énekkel, ez marha jó. Korszerű banda, nagyon erős anyaggal, mindenkinek ajánlom, aki kíváncsi, képes-e új dolgokat mutatni a keményzenei színtér. Oké, nem merőben új ez sem, de egy jobbára 2010-es években kifejlődött vonulat egyik új megvilágítása, nekem úgy tűnik. Az okosak majd úgyis elmondják, hogy nem :)
Idézet
 
 
#1 Vermin 2023-07-14 08:31
Kurvajó! Meghallgattam több számukat, kiköpött Dillinger Escape Plan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.