Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

All You Can Eat: jön a hármas Steel Panther

0925steelpantherAll You Can Eat címmel jelenik meg a Steel Panther harmadik nagylemeze, de az eredeti tervekkel ellentétben nem idén, hanem csak 2014 első hónapjaiban. A zenekar mindenesetre már ebben a hónapban leforgatja az első klipet a Party Like It’s The End Of The World című dalra.

„Úgy érezzük, a Steel Panther olyan, mint egy büfé”, magyarázta a beszédes címet Michael Starr énekes. „Érted, mire gondolok? Egy kicsi mindenből jut mindenkinek. Annyit kapsz belőlünk, amennyit csak akarsz…”

A lemezt a kaliforniai Sherman Oaksban rögzítette a csapat a bevált producerrel, Jay Rustonnal, és zeneileg még komolyabbnak ígérik, mint az eddigieket. „Ha szeretted a Feel The Steelt és a Balls Outot, ezt is szeretni fogod”, mondta korábban Stix Zadinia dobos. „Még heavy metalosabbak a dalokkal, de fogósak, nagyszerűek és szórakoztatók: olyanok, amiktől jó kedved támad, és egyből bulizni, szórakozni akarsz. De nagyon riffgazdag is, szóval az olyanokat is helyre tesszük majd, akik eddig mindig azt mondták, hogy ó, már a 2000-es éveket írjuk, és ezek az arcok még mindig spandexet hordanak…”

A Steel Panther legutóbbi kiadványa egy British Invasion című élő DVD volt tavaly szeptemberben, amit a híres londoni Brixton Academyn rögzített a csapat 2010-ben, vagyis még a kettes számú, tavalyelőtti lemez megjelenése előtt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.