Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alighanem kútba esett a Van Halen tervezett idei turnéja

Michael Anthony hónapok terelése után elismerte: tavaly ősszel valóban megkereste a Van Halen menedzsmentje. A basszer szerint ugyanakkor semmi sem lesz a rajongók által olyannyira várt közös fellépésekből.

0323vh4

David Lee Roth énekes tavaly év végén egy interjúban a Van Halenről, további nagy nevekről és a New York-i Yankee Stadionról beszélt, majd később a neves rádiós rock-DJ, Eddie Trunk is megerősítette: tudomása szerint mozgásba lendültek a fogaskerekek, hogy ismét összeálljon a csapat legendás eredeti felállása, soraiban Michael Anthony basszerrel. Mike többször is cáfolta a híreszteléseket, de mindezt természetesen senki sem vette komolyan, főleg, miután legnagyobb cimborája és zenésztársa, Sammy Hagar is igazolta azok valóságalapját. Most végre Anthony sem terel tovább, és a The Howard Stern Show-ban elismerte: tényleg megkeresték. A rajongóknak azonban nincs oka sok örömre, a dolog ugyanis nem jött össze. „Októberben valóban felvette velem a kapcsolatot a menedzsmentjük”, mondja a basszer. „Azt tudakolták, benne lennék-e valamiben, de összességében nagyjából eddig jutottunk el. Szerintem valamit össze akartak hozni, de aztán az ő oldalukon leálltak a dolgok, és végül lefújták az egészet.”

Egyelőre nem tudni, hogy mindez azt jelenti: csak a banda eredeti felállása nem lép majd színpadra idén, vagy a Wolfgang Van Halennel felálló mai Van Halen nyárra belengetett néhány stadionkoncertje is meghiúsult. Mivel már április közepét írjuk, mi inkább az utóbbira tippelnénk, bár ennél a zenekarnál az ilyesmit sosem lehet előre tudni. Idén negyven éve megjelent második nagylemezükről mindenesetre itt olvashatsz bővebben.

 

Hozzászólások 

 
#4 Goodbye 2019-04-11 11:56
Na ez meg a másik. A Skid Rownál is ez volt, ha jól emlékszem. Tipikusan az a helyzet, amikor az intelligensebb tag hívja fel a másikat. Mike és Eddie nekem határozottan értelmes fickóknak tűnnek, ezért sem értem, hogy miért kell ezt csinálni.
Idézet
 
 
#3 frontiers 2019-04-11 09:04
Én azt nem értem, hogy egy zenekar, hogy a francba tud eljutni addig, hogy a tagok a management-eken keresztül tudnak csak kommunikálni egymással...?

Ez nekem az egészet megöli
Idézet
 
 
#2 Goodbye 2019-04-10 23:28
Miért van az, hogy a 80-as évek legjobb hard rock zenekarai mindig ennyit szenvednek az esetleges összeborulások miatt? Legalább egy új albumot készíthetnének, mert a legutóbbival kicsit csalódást okoztak.
Idézet
 
 
#1 Rcooley 2019-04-10 22:58
Tipikus VH sztori.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.