Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2019-ben ismét feléledhet a Van Halen

Elképzelhető, hogy 2019-ben ismét megmozdul a Van Halen. David Lee Roth énekes persze nem mondott túl sokat arról, konkrétan mire lehet számítani, de a semminél azért mindenképpen több hangzott el…

Egy frissen piacra dobott bőrápoló termékcsalád kapcsán adott a napokban néhány interjút David Lee Roth. A Van Halen frontembere ezekben nem igazán beszélt aktualitásokról a zenekar kapcsán, ám annyit azért elejtett, hogy a csapat továbbra is létezik, és ha minden igaz, lesz egy nagyobb szabású megmozdulásuk is a közeljővőben.

„A rockzenekarom legközelebb ugyanazon a helyen lép majd fel, ahol a Yankees is játszani szokott”, mondta a Vulture-nek DLR. Amikor visszakérdeztek, hogy ez egy New York-i koncertet jelent-e jövő nyáron a Yankee Stadionban, a frontember persze egyből terelni kezdett, mondván, baja lehet belőle, ha elkezd szivárogtatni. „Nem tudom, mennyire bizalmas a dolog. De a zenekar működőképes. És annyit még elárulhatok, hogy megkerestem pár kollégát annak kapcsán, hogy ők is vegyenek részt a show-ban: Metallica, Guns N’ Roses, Jason Aldean, a Foo Fighters, Church, Stapleton… És mind azt felelték, hogy ha bármi is történik, mindenképpen jönnek majd.” Mire a riporter visszakérdezett, hogy esetleg valami fesztiválszerű eseményt terveznek-e, Roth megint kitérő választ adott: „Csak egy telefonhívásról beszéltem.”

A Van Halen utoljára 2015 őszén állt színpadon egy nagyszabású amerikai turné keretében, azóta semmiféle aktivitást nem mutattak. Ez a kör még a 2012-es A Different Kind Of Truth lemez félbeszakított túráját volt hivatott befejezni. Szintén 2015-ben még megjelent a csapattól egy Tokyo Dome Live In Concert című élő album – az első hivatalos Van Halen-koncertfelvétel, amelyen Roth énekelt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Simon Zoltán 2 2018-12-15 16:08
Magyarországra velük :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.