Shock!

november 24.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akusztikus Maiden-feldolgozás érkezett Myles Kennedytől

alter_bridge_k2017_01Akusztikus Iron Maiden-feldolgozást mutatott be Myles Kennedy. Az Alter Bridge frontembere második szólóalbumával is elkészült, amelynek megjelenése 2021-re várható, és rockosabb lesz az első felvonásnál.

Jövőre új szólóalbummal jelentkezik Myles Kennedy. Az énekes Michael „Elvis” Baskette producerrel, Zia Uddin dobos és Tim Tournier basszer közreműködésével rögzítette a 2018-as Year Of The Tiger utódját. „Az első lemez nagyon sötét és alapvető volt, akusztikus alapú”, mondta Myles az irányvonalról nemrég az Offstage With DWP-nek. „Részben ez az új is hasonló, mert szerettem volna, ha megmarad a közös szál. Sok az akusztikus elem, a slide gitár és a steel gitár, mert szeretem, mennyi érzelmet lehet kifejezni ezekkel. De kicsit rockosabb a végeredmény, ez kétségtelen. Ez rockosabb album lesz, amit ugyanakkor néhol súlyosan átszó az R&B is. Még egy olyan nótát is írtam, ami totál Motown-dolog.”

Kennedy most – a készülő albumtól függetlenül – az Iron Maiden The Trooperjének akusztikus feldolgozásával jelentkezett. Jövőre egyébként Slash zenekara is új lemezt készül kiadni Mylesszal a fronton.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.