Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akusztikus kiadványon dolgozik a BZ Project

1026bzprojectCsendesen ugyan, de folyik a munka a Bátky Zoltán énekest és a Miserium hangszereseit tömörítő BZ Project háza táján. A csapat új anyagot és koncerteket is tervez.

Habár Bátky Zoltánt, azaz BZ-t korábban olyan produkciókban is láthattuk és hallhattuk, mint a Stonehenge, az After Crying vagy a Wendingo, a legnagyobb ismertséget az X-Faktor tavalyi szériájában történő szereplés hozta meg a számára. Az énekes tavaly létrehozta a BZ Projectet, amelyben a saját zenei elképzeléseit kívánja megvalósítani, valamint egykori zenekarainak olyan dalait feleleveníteni, amelyeket a közönség már jó ideje hallani szeretett volna. Elképzeléseihez gyorsan talált társakat is a Miserium zenekar tagjainak személyében, akik mellé álltak és megszületett a BZ Project. Tavasszal napvilágot látott egy bemutatkozó EP, a 7414, amely itt meg is hallgatható.

A csapat rövid távú tervei között egy néhány állomásos országjárás szerepel, miközben folyamatosan születnek az új nóták is egy friss nagylemezhez, valamint egy azt megelőző speciális, akusztikus hangvételű kiadványhoz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.