Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Agregator: hallgasd meg a feljavított Túlontúl EP-t!

0613agrHétvégétől elérhető az Agregator másodikként megjelentetett kiadványa, az idén tizenöt éves Túlontúl EP újrakevert és remaszterizált változata. A zenekarban egy tagcsere is történt.

Újragenerálozott formában hozta forgalomba a 2001-es Túlontúl minialbumot az Agregator. „A dalokkal a tavaly már a Puszta lét lemezzel is csodákat tevő Katona Balázs hangmérnök dolgozott, így az eredetileg 2001-ben rögzített dalok most már fényévekkel jobban szólnak, mit születésükkor. Mivel 2016-ban új sorlemezt is készítünk, ezért az újrakiadás csak elektronikus formában, stream- és egyéb zenei szolgáltatókon (Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play, BandCamp stb.) keresztül lesz elérhető. Fizikai megjelenés csak jövőre, a zenekar megalakulásának huszadik évfordulója alkalmából tervezett különleges kiadvány részeként várható."

Szomorúbb hír, hogy az év első felében Szabó Dávid gitáros/dalszerző jelezte társainak: megváltozott céljai miatt már nem tudja vállalni a zenekari munkát, és felhagy a zenéléssel. „Dávid a Szürkület lemez felvételeinek idején csatlakozott az együtteshez, és az azóta eltelt tíz évben a rengeteg közös koncert mellett, zenei vezetőként sikeresen fogta össze az időközben megjelent Emberség lemez és Az eredendő EP munkálatait. Sajnos tavasz óta komoly és elhúzódó betegséggel küzd, ezért búcsúbulija őszre csúszik – akkor már újult erővel és egészégügyi kockázatok nélkül tud majd elköszönni a közönségtől. Helyére Katona Rajmund érkezik, akit a 1KillEmbrace trash/death csapatból lehet ismerős az underground követőinek, így a nyári fesztiválokon (RockPart, RockMaraton, Fekete Zaj Osztálykirándulás) már vele fogtok találkozni a színpadon."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.