Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A zenekar hangzása mindenképpen nagyon agresszív, csépelős metal”

Repentance néven alapított zenekart a Stuck Mojo énekese és a Soil korábbi gitárosa. A formációtól máris meghallgatható még egy új szám, és hamarosan a debütáló lemez is megérkezik.

0515repentance

Robby J. Fonts, a Stuck Mojo frontembere és Shaun Glass, a Soil, illetve a Dirge Within volt gitárosa hozta össze a Repentance nevű zenekart, amelyben Markus Johnsson gitáros, Anthony Lien dobos és Mike Sylvester basszer teszi teljessé a felállást. „A Repentance nagyon természetesen állt össze, és igazi megtisztító élmény volt”, mondja Glass. „Életem jelenlegi szakaszában nagyon reméltem, hogy elkezdhetek együtt dolgozni, új zenét alkotni egy majdnem teljesen új csapattal, és itt minden teljesen organikusan a helyére került.” „A zenekar hangzása mindenképpen nagyon agresszív, csépelős metal, és alig várjuk, hogy mindenki hallja, mit alkottunk együtt”, teszi hozzá Fonts. „Mindenki hozzátette a saját stílusát a végeredményhez, és ezek egyedisége nagyban hozzájárult a megszólalásunkhoz. És mindannyian egy húron pendülünk a zenei irány tekintetében: elsősorban olyan stílusban alkotunk, amit mi magunk is élvezünk. Ne játssz metalt, ha nem vagy metal!”

A majdani első lemezt Chris Collier (Prong, Metal Church, Last In Line) keverte, a múlt héten már bemutattak róla egy dalt, és máris meghallgatható a második szerzemény is Born To Choose címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.