Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Walking Deadből ismert Daryllel nyomta a zombis dalt az Anthrax

1006darylIgazán különleges vendéget köszöntött a színpadon szerdán az Anthrax: a zenekar roppant stílusosan Atlantában, a zombis tematikájú Fight ’Em ’Till You Can’t dalban szólította a deszkákra a The Walking Deadből ismert Norman Reedust, aki basszusgitározott is a számban.

Az Anthrax tagjai közismerten nagy sorozatrajongók, a The Walking Dead pedig különösen közel áll Scott Ianhez, aki egy webisode-ban, majd az ötödik évad egyik részében is felbukkant a zombis szériában. A csapat ennek megfelelően most húzott egy vicceset: amikor a sztori szempontjából is központi helyszínnek tekinthető Atlantába értek a Slayerrel és a Death Angellel közös amerikai turnén október 5-én, vendégként színpadra lépett velük a The Walking Dead egyik legközkedveltebb karakterét, Daryl Dixont alakító Norman Reedus, ráadásul pont a zombiinváziós témájú Fight ’Em ’Till You Can’t dalban. Reedus basszusgitározott is a számban, és ha már ott volt, maradt még egy kicsit az Indians erejéig is.

Az Anthrax jelenleg az év elején megjelent For All Kings lemezt turnéztatja. Mint az alábbi bevágáson is látható, a csapatban most az amerikai bulik egy részén is Jon Dette dobol a kézproblémákkal küzdő Charlie Benante helyén. A The Walking Dead hetedik évada október végén startol.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Mrs. Daryl 2016-10-06 12:56
cicamicám!
Idézet
 
 
+9 #1 csillus 2016-10-06 08:42
Daryl a legjobb!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.