Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A világ legnagyobb bandája akarunk lenni”

Már itt van a kanyarban a tengerentúlon a jövő egyik nagy rockcsapatának tartott Black Veil Brides decemberi EP-je, amelyen Zakk Wylde is tiszteletét teszi majd egy szóló erejéig. A klasszikus Los Angeles-i glamster fazon mai verziójára hangszerelt zenekar öntudatosan halad a további célok felé.

„Minden eredményt nagyra értékelünk, és szerencsére akad is belőlük néhány, főleg idén", mondta egy aktuális interjúban Andy Biersack énekes. „Ugyanakkor mindegyikre úgy kell tekinteni, mint egy újabb lépcsőfokra a végső cél felé vezető úton. Ez pedig nem más, minthogy mi akarunk lenni a világ legnagyobb bandája. És amikor ezt mondom, nem úgy értem, mint amikor valaki azzal büszkélkedik, mekkora farka van, és csak dumál arról, mennyire fontos és nagyszerű is ő. Mi ugyanis tényleg hiszünk abban, hogy kemény munkával, elkötelezettséggel és állhatatossággal a legjobbak lehetünk abban, amit csinálunk. De szerintem igazából mindenki hisz ebben, hiszen senki sem szeretne középszerű maradni."

A Black Veil Brides új EP-je Rebels címmel érkezik december 13-án, rajta egy Coffin című új dallal, illetve két feldolgozással. Ezek közül Billy Idol Rebel Yelljét a banda a koncerteken is rendszeresen játssza, a KISS Unholyjának érdekessége pedig a vendégként felbukkanó Zakk Wylde lesz. Emellett a kiadványnak a Rebel Love Song videójának hatperces, speciális rendezői vágása is a része. Az EP kizárólag az iTunes-on lesz beszerezhető.

A zenekar jelenleg éppen az Avenged Sevenfold amerikai turnéjának nyitóbandájaként koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 H.R. 2013-07-02 14:08
és a Világ legnagyobb bandája is lesztek én hiszek benne :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.