Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Skid Row teljes első lemezét eljátssza szólóturnéján Sebastian Bach

Ha már zenekari formában nem ünnepelheti meg a jubileumot, saját kezébe vette az ügyeket Sebastian Bach. Az énekes idén saját turnén adja elő teljes egészében a Skid Row harminc éve megjelent első nagylemezét.

0607bas

Augusztus 30-tól november elejéig tartó, különleges amerikai turnéra indul Sebastian Bach, aki a Skid Row teljes első nagylemezét eljátssza majd a koncerteken a harmincéves jubileum tiszteletére. Az énekes, akinek köztudottan nagy fájdalma, hogy nem térhetett vissza régi társaihoz a bandába, volt kollégáit is meghívta a bulikra. „Szeretnék itt és most elmondani valamit", fogalmazott Bach Eddie Trunk műsorában. „Mind tisztában vagyunk vele, ki az az öt ember, aki elkészítette azt a lemezt: a Skid Row eredeti tagjairól beszélek, a világon öt ilyen arc létezik. Közülük bárkit szívesen látok a színpadon egy kis jammelés erejéig. Nem hinném, hogy összejön a dolog, de rajtam nem múlik."

Sebastian szerint a Skid Row első albuma méltó ünneplést érdemel. „Ez a lemez szerte a világon mindenki szívéhez közel áll, és erre most ismét rádöbbentem, ahogy bejelentettem a turnét. Őrületesek a visszajelzések, mindenki lázban ég. A harmincéves évfordulók pedig elég ritkák. Hogy megünnepelném-e ezt a mostanit az eredeti tagokkal? Naná, természetesen. De hát ki tudja, nem üt-e el holnap egy kamion. Az a helyzet, hogy öregszünk..."

Az énekes szerint az Atlantic kiadó januári digitális újrakiadása a lemezből meglehetősen problémás. „Úgy 2000 körül beszéltem a haverommal, Jason Flommal, aki annak idején leszerződtette a céghez a Skid Row-t, de most a Greta Van Fleetet is ő vitte oda. Azt mondta, hogy akkoriban az egyes Skid Row a negyedik vagy az ötödik legkelendőbb lemez volt az Atlantic teljes katalógusából. Ha jól emlékszem, a Back In Black volt az első, a Led Zeppelin II a második, a Foreigner 4 pedig a harmadik, de a negyedik vagy az ötödik vagy a hatodik helyen az egyes Skid Row állt. Nem tudom, ma is ez-e a helyzet. Mindenesetre a kiadónak van egy ennyire sikeres kiadványa egy harmincéves jubileummal, és ezt úgy ünnepli meg, hogy feltol a netre egy fájlt. Szóval most mind örülhetünk: istenem, erre a fájlra vártunk harminc éve! Még emlékszem, amikor először megvettem az albumot a jegyzetekkel, a szövegekkel. Na, hát ezek tutira nem lesznek ott a deluxe verzióban, srácok..."

Egyelőre nem tudni, Sebastian tervez-e további bulikat is ilyen tematikával, de egy jövő nyári európai fesztiválos körön nem igazán lepődnénk meg... A Skid Row közben ZP Theart énekessel készül a következő nagylemez idei megjelenésére.

 

Hozzászólások 

 
#1 Den 2019-06-07 12:01
Kár h, nem jött ossze a reunion,még ha csak 1 koncertre futotta volna tűlük akkor is,nálam a 90es évekből a Pantera mellett abszolút ők számítanak a legütősebb a bandának,azon korszakban őrület volt amit műveletek,és mindezt úgy tették,h műfajukban nem volt párjuk,ezen két banda örökké pótolhatatlan marad,ami most van körülöttük arról meg szinte kár lenne beszélni
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.