Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Shade egy olyan zenekar munkája, amely mára kiegyezett a maga világos és árnyékos oldalával”

0402lcSzeptember 8-án végre tényleg megjelenik a Living Colour régóta esedékes új nagylemeze. A Shade-et a Megaforce kiadó gondozza majd, és Come On címmel most bemutatták róla az első dalt.

Tavaly egy Who Shot Ya című EP-vel jelentkezett a Living Colour, de a rajongótábor évek óta azt kérdezgeti, mikor jelenik meg végre a New York-i négyesfogat új stúdióalbuma, hiszen a legutóbbi The Chair In The Doorway 2009-ben került a boltokba. A Shade című, a banda eddigi legbluesosabb anyagának ígért lemez címe évek óta ismert, és menet közben többször is elhalasztották a kiadását, most azonban végre végleges dátummal szolgálhatunk: az album szeptember 8-án jön ki a Megaforce-nál, és a borítóját is bemutatták. „A Shade egy olyan zenekar munkája, amely mára kiegyezett a maga világos és árnyékos oldalával”, mondja az Andre Betts producerrel készített lemezről Vernon Reid gitáros.

livingcolour_cA késéseknek persze oka volt. „Majdnem négy évünkbe került elkészíteni ezt a lemezt”, mondta a Loudwire-nek Corey Glover énekes. „Problémák merültek fel a menedzserekkel, a kiadókkal, az időpontok egyeztetésével, tényleg egy örökkévalóságba telt, mire elkészültünk, de végre megcsináltuk. Alig várom, hogy végre túlessünk ezen az egészen, és megint új dolgokba foghassak, új zenéket írhassak. Igazából alapnak vettük, hogy rengeteg területen nem vagyunk hajlandók kompromisszumokat kötni, tényleg mindennek megfelelőnek kellett lennie. Elég sok időbe telt a dolog, szóval remélhetőleg így is van… Bizonyos dolgokat az ember mindig alakít: számunkra akkor lesz valami jó, ha már nem mondjuk azt a hallatán, hogy ú, bárcsak ezt meg azt csináltuk volna itt inkább… Közben persze olyasmi előfordulhat, hogy az ember menet közben felfedez valamit, és emiatt aztán később a koncertváltozat eltér a stúdióshoz képest. A Cult Of Personality sem úgy szól élőben, mint annak idején a lemezen, hiszen harminc éve játsszuk, és sok mindentől függ a megszólalása: a környezettől, a cucctól, az adott hangulatunktól. Most úgy érzem, elégedettek vagyunk a Shade-del mint lemezzel.”

A Come On című első single máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 loup 2017-06-08 17:02
oh
végre :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.