Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Sepultura is nosztalgiázik

Teljes egészében eljátssza 1991-es klasszikus lemezét, az Arise-ot a Sepultura december 11-én São Paulóban. Az akció apropója a fellépésnek helyt adó Manifesto bár 16. születésnapja, de ezen túlmenően nem tudni, miért pont az Arise-ra esett a már csak két régi tagot felvonultató legendás brazil banda választása.

A Sepultura már egy új dalt is játszott októberben egy szintén São Paulóban megrendezett fesztiválkoncerten, de egyelőre nem tették közzé, mikor érkezik meg a 2009 elején kiadott A-Lex lemez utódja. Annyi bizonyos, hogy Andreas Kisserék Európát illetően nemrég leszerződtek a Nuclear Blasttel, és a tervek szerint már az év végén stúdióba vonulnak, hogy elkezdjék a munkát az új albumon. A csapatban Kisser mellett jelenleg egyedül Paulo Xisto Pinto Jr. basszusgitáros képviseli a klasszikus tagságot, bár kérdés, mennyire van értelme a hasonló megállapításoknak, hiszen a sokszor még manapság is új énekesként emlegetett Derrick Green is 12 éve játszik a Sepulturában.

Mivel a legendás Arise album jövőre ünnepli huszadik születésnapját, nem kizárt, hogy 2011-ben további speciális bulikon kerül majd elő a teljes anyag. Az 1989-es Beneath The Remains után az 1991 áprilisában kiadott Arise hozta meg a Sepultura igazi világméretű áttörését, és a Roadrunner kiadó első lemeze volt, amely világviszonylatban átlépte az egymilliós eladási példányszámot.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.