Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Redfield Digitalhoz szerződött a Shell Beach

0208_shellbeachA Shell Beach tavaly év végén megjelent második nagylemezét, a This Is Desolationt a német Redfield Records digitális divíziója adja ki március 29-én, így az anyag fellelhető lesz az olyan online zeneáruházakban is, mint az iTunes vagy az Amazon. A Redfield munkásságát az európai underground szerelmesei már megismerhették az elmúlt években, hiszen a kiadó olyan zenekarok egyes lemezeit adta ki, mint a Lower Than Atlantis, a The Blackout Argument, vagy épp az Ignite és egykori Rise Against tagokból verbuválódott Nations Afire, akik egyébként április 21-én végre Budapesten is fellépnek majd.

"Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy mától a Redfield Digital kiadóhoz tartozunk! Az európai underground színtér egyik legmarkánsabb kiadója, a Redfield Records (többek között itt jelentetett meg albumot a Lower Than Atlantis, a Sights & Sounds, az Ignite és ex-Rise Against tagok alkotta Nations Afire, a We Came As Romans, valamint a The Blackout Argument is) frissen alapított digitális alkiadójánál jelenik meg világszerte a This Is Desolation albumunk digitális változata. A lemez várhatóan március 29-én kerül be minden nagy online zeneáruház kínálatába (így többek között az iTunes-on és az Amazonon is megtalálható lesz), de előbb az egyik dalunk megjelenik a kiadó debütáló válogatásán, a We Are Louder Than You címre keresztelt albumon, amelyen több európai zenekarral közösen kapunk helyet. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az új és izgalmas kezdeményezésnek, és biztosak vagyunk benne, hogy 2013-ban sok jó dolog fog a zenekarunkkal történni" - mesélte a zenekar.

"Több mint egy évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött, egy folyamatosan növekvő nemzetközi kiadóként a Redfield Records-nál most egy új alkiadót indítunk, amely a Redfield Digital nevet kapta. Magas színvonalú kiadványokkal, exkluzív tartalommal érkezünk, lelkesedésünk töretlen, a szerelmünk pedig továbbra is analóg a digitális zene irányában" – olvasható a lemezkiadó weboldalán. „Tisztában vagyunk azzal, hogy a Redfield Records hogyan működik kiadóként, és mindig úgy gondoltunk rájuk, valamint az általuk foglalkoztatott előadókra, mint az európai underground színtér legszínvonalasabb összefogására, és igazán izgatottak vagyunk azért, hogy mi is részese lehetünk ennek a családnak" – kommentálta a zenekar az örömteli bejelentést.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.