Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A rákkal is megküzdött az elmúlt időszakban Josh Homme

Pénteken jelenik meg a Queens Of The Stone Age új albuma. Az In Times New Roman… egyik felvezető interjújában Josh Homme rákos megbetegedéséről is vallott.

0512qotsa

Élete legnehezebb periódusáról számolt be a Revolver magazinnak adott interjújában Josh Homme. A Queens Of The Stone Age énekes/gitárosa 2019-ben Brody Dalle-lal történt válásával lépett be a pokol kapuján, utána következett a világjárvány, amely számos barátját ragadta el, tavaly pedig mindezek tetejébe rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Homme nem ment bele a konkrét részletekbe, de a daganatot sikeres műtét keretében eltávolították, és még mindig a gyógyulási szakaszban jár.

„Sosem mondom, hogy ennél már nem lehet rosszabb – mondja az interjúban az 50 éves Homme. – Sosem mondok ilyet, és másnak sem tanácsolom. De annyit igen, hogy lehet jobb. A rák már csak hab volt a tortán egy igen érdekes időszakban. Borzasztóan hálás vagyok, amiért átvészeltem ezt, és egy rémesen elbaszott dologként tekintek majd vissza erre az egészre, ami egyúttal jobb emberré tett. Ki tudok egyezni ezzel. Sok mindent szeretnék még véghez vinni az életben, és sok mindenkivel. Voltak érzelmileg roppant nehéz periódusaim, és olyan időszakok is, amikor majdnem végem lett. Néha el szoktam töprengeni ezen – ezzel nincs semmi gond, csak ha fejben ott maradsz, és túlságosan sajnálni kezded önmagadat. Életem legsötétebb négy éve áll mögöttem. De ez is rendben van. A szívfájdalom, a hibák, a halálesetek és a saját fizikai problémáim darabokra törték a korábbi életemet, de képes voltam ezekből a törmelékekből új hajót ácsolni, amit hamarosan vízre bocsátunk. Ezen siklom majd át az új életembe.”

queensofthestoneage_c Az In Times New Roman… június 16-án érkezik, dallistája az alábbi lesz:

01. Obscenery
02. Paper Machete
03 Negative Space
04. Time & Place
05. Made To Parade
06. Carnavoyeur
07. What The Peephole Say
08. Sicily
09. Emotion Sickness
10. Straight Jacket Fitting

Az Emotion Sickness című dal már ismert, most a Carnavoyeur meghallgatható. A zenekar legutóbbi albuma, a Villains 2017-ben jött ki.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.