Shock!

március 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A No Control folytatása lesz az új Bad Religion album?

Stúdióba vonult a Bad Religion, hogy elkészítsék legújabb, szám szerint tizenhatodik stúdióalbumukat. Az egyelőre cím nélküli anyag Joe Barresivel készül a JHOC stúdióban, de a produkciós munkálatokba Brett Gurewitz gitáros és Greg Graffin énekes is beszálltak.

A Bad Religion legutóbbi lemeze The Dissent Of Man címmel jelent meg 2010-ben, de azóta sem tétlenkedtek: Graffin már a második tanévét kezdi meg a Cornell Egyetemen, ahol evolúciót oktat. Emellett egy új könyvön is dolgozik Population Wars címmel. Gurewitz továbbra is viszi az Epitaph és az Anti- kiadók ügyeit, és nemrég megkapta a magas presztízsű Independent Spirit díjat is. Brooks Wackerman dobos mostanában a Tenacious D-vel turnézott, de a Kidneys zenekarral is kiadott egy albumot – mindeközben pedig a Bad Religion a világ minden részét bejárta az utóbbi időszakban.

Az új lemez megjelenési időpontja még nem dőlt el, de minden bizonnyal még 2012 folyamán megjelenik. Ami a zenei irányvonalat illeti, egy májusi interjúban a Pennywise gitárosa, Fletcher Dragge azt mondta: Gurewitz egy gyors albumon dolgozik, sőt, a Pennywise aktuális All Or Nothing anyagának hatására egyenesen az 1989-es No Control folytatása van készülőben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.