Shock!

május 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A No Control folytatása lesz az új Bad Religion album?

Stúdióba vonult a Bad Religion, hogy elkészítsék legújabb, szám szerint tizenhatodik stúdióalbumukat. Az egyelőre cím nélküli anyag Joe Barresivel készül a JHOC stúdióban, de a produkciós munkálatokba Brett Gurewitz gitáros és Greg Graffin énekes is beszálltak.

A Bad Religion legutóbbi lemeze The Dissent Of Man címmel jelent meg 2010-ben, de azóta sem tétlenkedtek: Graffin már a második tanévét kezdi meg a Cornell Egyetemen, ahol evolúciót oktat. Emellett egy új könyvön is dolgozik Population Wars címmel. Gurewitz továbbra is viszi az Epitaph és az Anti- kiadók ügyeit, és nemrég megkapta a magas presztízsű Independent Spirit díjat is. Brooks Wackerman dobos mostanában a Tenacious D-vel turnézott, de a Kidneys zenekarral is kiadott egy albumot – mindeközben pedig a Bad Religion a világ minden részét bejárta az utóbbi időszakban.

Az új lemez megjelenési időpontja még nem dőlt el, de minden bizonnyal még 2012 folyamán megjelenik. Ami a zenei irányvonalat illeti, egy májusi interjúban a Pennywise gitárosa, Fletcher Dragge azt mondta: Gurewitz egy gyors albumon dolgozik, sőt, a Pennywise aktuális All Or Nothing anyagának hatására egyenesen az 1989-es No Control folytatása van készülőben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.