Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A No Control folytatása lesz az új Bad Religion album?

Stúdióba vonult a Bad Religion, hogy elkészítsék legújabb, szám szerint tizenhatodik stúdióalbumukat. Az egyelőre cím nélküli anyag Joe Barresivel készül a JHOC stúdióban, de a produkciós munkálatokba Brett Gurewitz gitáros és Greg Graffin énekes is beszálltak.

A Bad Religion legutóbbi lemeze The Dissent Of Man címmel jelent meg 2010-ben, de azóta sem tétlenkedtek: Graffin már a második tanévét kezdi meg a Cornell Egyetemen, ahol evolúciót oktat. Emellett egy új könyvön is dolgozik Population Wars címmel. Gurewitz továbbra is viszi az Epitaph és az Anti- kiadók ügyeit, és nemrég megkapta a magas presztízsű Independent Spirit díjat is. Brooks Wackerman dobos mostanában a Tenacious D-vel turnézott, de a Kidneys zenekarral is kiadott egy albumot – mindeközben pedig a Bad Religion a világ minden részét bejárta az utóbbi időszakban.

Az új lemez megjelenési időpontja még nem dőlt el, de minden bizonnyal még 2012 folyamán megjelenik. Ami a zenei irányvonalat illeti, egy májusi interjúban a Pennywise gitárosa, Fletcher Dragge azt mondta: Gurewitz egy gyors albumon dolgozik, sőt, a Pennywise aktuális All Or Nothing anyagának hatására egyenesen az 1989-es No Control folytatása van készülőben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.