Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Massacre adja ki Nagy Máté görög csapatának új nagylemezét

0406crystaltearsA jónevű német Massacre Recordsnál jelenteti meg új, sorrendben harmadik nagylemezét még 2013 folyamán a Crystal Tears, ahol az ex-Artillery torok Søren Nico Adamsen áll a fronton, a dolog azonban magyar szempontból elsősorban mégis azért számít különösen érdekes hírnek, mert a csapat szólógitárosa Nagy Máté, aki január eleje óta az Omenben is főállásban játszik.

A Crystal Tears a '90-es évek végén alakult Görögországban, első albumuk 2006-ban jelent meg Choirs Of Immortal címmel. A zenekar ezután olyan nevekkel játszott hazájában, mint a W.A.S.P., a Riot vagy a Jag Panzer, és hamar jó nevet szerzett magának hazájában. A második album 2010-ben jött ki Generation X címmel. A zenekarhoz tavaly csatlakozott az Artilleryt két kiválóan sikerült albumon is vezető Søren Nico Adamsen énekes és Nagy Máté, és már ebben a felállásban kezdték meg a munkát a harmadik lemezen, méghozzá R. D. Liapakis (Mystic Prophecy, Devil's Train) producer segítségével. Az egyelőre cím nélküli új albumot a banda súlyosabbnak és dallamosabbnak ígéri eddigi két produkciójánál.

„Még az Omen előtt kerestek meg 2012 márciusában", mondta pár hete a Shock!-nak adott interjújában Máté a zenekarhoz történt csatlakozásáról. „Az egyik YouTube videómra figyeltek fel, és kapcsolatba léptek velem. Részt vettem egy többfordulós, interneten zajló castingon, és végül legnagyobb meglepetésemre engem választottak. Nem kis nevekkel, profi, többlemezes, magasan képzett európai hírű zenészekkel kellett megmérkőznöm, úgyhogy nagyon hálás vagyok nekik a bizalomért."

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Kobold 2013-04-07 15:53
Köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmemet erre a bandára, az egyik korábbi vokálosuk, Natasa Pandreia, valami zseniális!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.