Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A magyar koncerttel egy időben jön ki a Gamma Ray új albuma

0826grMárcius 27-én jelenik meg a Gamma Ray rég várt új nagylemeze, az Empire Of The Undead. Kai Hansenék két nappal ezt megelőzően ismét Budapesten koncerteznek a Rhapsody Of Fire társaságában.

A Gamma Ray legutóbbi albuma, a To The Metal még 2010 elején került a boltokba, a folytatás március végén érkezik. Az Empire Of The Undeadre tizenkét dal kerül fel: ezek közül kettőt, a címadót és a Master Of Confusiont már ismerhetjük egy tavalyi előzetes EP-ről. A tíz ismeretlen téma közül négyet Kai Hansen, kettőt Henjo Richter, kettőt Dirk Schlächter, egyet pedig a csapat legfrissebb igazolása, a dobos Michael Ehré jegyez szerzőként, egy dal azonban Kai unisonicos társától, Mandy Meyertől származik, és a tavalyelőtti Unisonic albumról maradt le.

A Gamma Ray sokszor járt már nálunk – legutóbb a Helloweennel idén tavasszal –, de most pedig új albumuk népszerűsítése céljából is eljutnak Budapestre, méghozzá március 25-én, a Club 202-be. Az előzenekar a Rhapsody Of Fire lesz, a két éve kettészakadt olasz szimfonikus heavy metal csapat azon fele, amelyet Fabio Lione énekes és Alex Staropoli billentyűs neve fémjelez. A koncertről itt találhatók a pontos részletek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Zoli 2014-01-13 22:36
Jó kis koncert, megyek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.