Shock!

március 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„A magok visszaszívják az energiát, minden leépül, és kezdődhet újra a ciklus”

0612angerteaÚj videót mutatott be az Angertea. A különleges klip a Seeds Of Hell című számhoz készült.

„A tavaly kiadott Snakes In Blossom lemezünk leginkább grunge-os dalához, a Seeds Of Hellhez készítettük el új klipünket”, mondja a csapat. „Ez a zenekar történetének első animációs klipje. A videót egy régi ismerősünk, Lóránt Demeter rendezte. Teljesen szabad kezet adtunk neki, és saját benyomásai, érzései alapján csinálta meg a videót.”

Demeter így nyilatkozik az anyagról: „A dal címéből indultam ki, tetszett a Seeds Of Hell hangulata, ebből kiindulva lett az a koncepció, hogy van egy ciklus, aminek egy körbeérését láthatjuk a klipben. Az elején a magok megtermékenyítik a földet, növények és mindenféle lények kelnek életre, de hamar túlburjánzik a növekedés, káosszá válik, végül a magok visszaszívják az energiát, minden leépül, és kezdődhet újra a ciklus. Technikailag kézirajzos az alap, ezt mozgattuk meg számítógéppel. Gyakorlatilag sík rétegek vannak egymáshoz képest eltolva térben, amitől 3D hatású lesz egy alapvetően 2D-s lapokból összerakott kép. Ja, és nagy élvezet volt dolgozni rajta!”

A videót a rendező több neves filmfesztiválra nevezte, és már a hivatalos premier előtt beválogatták a Nottinghami Nemzetközi Microfilm Fesztiválra, illetve az októberben Kínában megrendezendő Ningbo Microfilm Fesztiválra! Mindkét helyen bemutatják a klipet, és indul a hivatalos versenyprogramban. Közben a zenekar már javában készíti a következő lemezét, egy akusztikus albumot, ami jövőre fog megjelenni. Emellett készülnek ebben az évben még egy klippel a Snakes lemezről, amit a The Song For Vengeance-re forgatnak.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 keviny 2017-10-12 14:03
Hát ez bizony kurvajó, tisztelettel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.