Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A lemez nagyobbik része roppant agresszív thrash metal”

0612bbNever Go Back címmel még egy dal hallgatható meg a Los Angeles-i Butcher Babies új nagylemezéről. A két énekesnővel kiálló zenekar második albuma Take It Like A Man címmel, augusztus 21-én jelenik meg a Century Mediánál.

Logan Mader, a Machine Head egykori gitárosa, a Five Finger Death Punch, a Devildriver és a Gojira korábbi stúdiós munkatársa – aki nem mellesleg hamarosan maga is egy új zenekarral tér vissza a színre – volt a producere a Butcher Babies következő, sorrendben második nagylemezének, amely Take It Like A Man címmel jelenik meg augusztus második felében. „A lemez nagyobbik része roppant agresszív thrash metal”, mondja az anyagról Carla Harvey, az egyik énekesnő. „Ezen az anyagon vissza akartunk kanyarodni a gyökereinkhez, amelyek az agresszív thrashnél keresendők. A lemez nagyjából kilencven százaléka így ezt a vonalat követi.” „Az a célunk ezzel a lemezzel, hogy visszahozzuk a metalt és az agresszív zenéket a rádiókba”, teszi hozzá Heidi Shepherd, a másik frontcsaj. „Így aztán valahogy összevegyítettük a két világot. És azok a rádiók, ahol már hallottak valamit az anyagból, eléggé lelkesnek tűntek, szóval mi is kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből…”

A Monsters Ball című már ismert dal mellett most a Never Go Back is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 necromedve 2015-07-12 21:04
Ez a két dal ezek szerint a lemez kisebbik részét teszi ki.
Idézet
 
 
+2 #1 Tulus 2015-07-12 13:48
Ennek a dalnak semmi köze a Thrash Metalhoz.... Bár az tény, hogy extrémebb az átlagosnál, mintha egy súlyosabb Korn-Slipknot keverék dalt hallanék.
Nem rossz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.