Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A héten végre megjelenik vinylen az egyes Sex Action

0424saVégre vinylen is újra megjelenik a ’90-es évek egyik legfontosabb magyar rocklemeze. Az egyes Sex Actionből mindössze ötszáz darab készül, és csütörtök estétől lehet megvásárolni.

A gyűjtők régi vágya teljesül azzal, hogy ismét megjelenik a Sex Action legendás első nagylemeze vinylen. Az újrakiadás az eredeti mesterszalagról készült, ráadásul sikerült megszerezni hozzá a CD bónuszdalát is ugyanilyen minőségben, így az LP egy dallal hosszabb lesz, mint az első változat. A zenei anyag korszerűsítését Rozgonyi Péter és Mátyás Attila végezte – ez alább teljes egészében meghallgatható a friss verzióban. Természetesen retusáláson esett át a borítón szereplő bohóc is, de kapott egy frissítést a booklet is. Az újragondolt külső tehát olyan, mint az eredeti és mégis más.

A 180 grammos fekete korong Angliában készül, vinylre optimalizált hanganyagból, ráadásul CD is jár a vinyl mellé. Az így létrejött csomag ötszáz, számozott példányban jelenik meg, amelyet a kiadó webshopjában sorszám szerint kiválasztva lehet június 21-én 20 órától megvásárolni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.