Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A fenevad nem halt meg, csak egy kicsit alszik”

Noha eddig is lehetett sejteni, David Draiman énekes egy friss interjúban most – ha nem is szó szerint, de – megerősítette, hogy a Disturbed biztosan vissza fog térni előbb-utóbb. A csapat 2011 végén vonult meghatározatlan idejű pihenőre.

„A fenevad nem halt meg, csak egy kicsit alszik”, mondta a Disturbed jelenlegi státuszáról Draiman az Artisannak. „Én, Dan, Mike és John ennek a zenekarnak szenteltük az életünket, de mindnyájunknak vannak más, egyéni céljai is. John az Adrenaline Mobbal dolgozik egy kicsit, és van egy zenesulija is, amit megpróbál a felszínen tartani. Dan és Mike jól érzik magukat a családjukkal, és hallottam suttogásokat azt illetően, hogy van egy új kis projektjük is. Szerintem mindnyájunknak jó, hogy kicsit távol töltjük az időt valamitől, ami tizenhat éven át életünk minden részét áthatotta.”

Az énekes megismételte: a zenekarban szó sincs feszültségekről. „Remek viszonyban vagyunk, folyamatos volt közöttünk mindig is a kölcsönös tisztelet és elismerés megléte, és egymás családjaival is jóban vagyunk. Ez a szünet nem olyan szünet, amit a rossz hangulat vagy bármiféle jogi nézeteltérés okozott, és nem is arról van szó, hogy családot akartam alapítani, vagy bármi más nonszensz hülyeség, ami ezzel kapcsolatban megjelent… A többieknek mindenkinek van családja, és rendszeresen elkísértek minket ők is a turnékra. Ezeknek a dolgoknak semmi köze ehhez az egészhez.”

Azt egyelőre még nem tudni, mikor tér vissza a színre a Disturbed, de idén jó eséllyel aligha, hiszen Draiman Device nevű indusztriális projektjével jelentet meg hamarosan albumot – rajta számos neves vendéggel –, John Moyer pedig márciustól ismét az Adrenaline Mobbal turnézik az Egyesült Államokban.

 

Hozzászólások 

 
-7 #1 Zoli 2013-01-18 11:30
jewmetal :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.