Shock!

január 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A család: régi tagok csatlakoztak az Omenhez egy új dal erejéig

A család címmel különleges új dallal és klippel jelentkezett az idén harmincadik születésnapját ünneplő Omen. Az évfordulót ősszel egy jubileumi best of kiadvány is megkoronázza, november 23-án pedig nagykoncert keretében köszönthetjük fel a zenekart a Barba Negrában.

0702omen

Az említett válogatáskorongon a Denevér Hangstúdióban, Cserfalvi „Töfi” Zoltán segédletével felvett friss tétel is hallható lesz, amelyhez most a HyperMedia stábjával készült videó. A dalban újra hallhatjuk a zenekar több korábbi tagját, hosszú idő után szólal meg Omen-szerzeményben az alapító énekes, Kalapács József hangja, visszatért Koroknai Árpád, akit tavaly váltott a zenekar élén Molnár „Stula” Péter, illetve feltűnnek Sárközi Lajos és Szijártó Zsolt gitárosok, illetve Vörös Gábor basszusgitáros is.

A dalban szerzőként is bemutatkozik az új gitáros, Tóth Károly, azaz Carlos, illetve itt debütál Stula szövegíróként is. „A dal, ahogy a címe is mutatja, a családról szól”, mondja Nagyfi László gitáros. „Ám tágabb értelemben jelentheti közeli barátainkat, a magyarságot határainkon innen és túl, és most a mi esetünkben magát a zenekart is, hiszen megannyi barátunkkal játszottunk már együtt ebben a zenekarban, és hiába nem tagok már, az Omen egy nagy család, amelynek ők örökre a tagjai lesznek.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.