Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2017 előtt nem érdemes új Kreator-lemezben reménykedni

Nem tegnap, hanem 2012-ben jelent meg a Kreator legutóbbi nagylemeze, a Phantom Antichrist. Mille Petrozza énekes/gitáros szerint további másfél évet még a legoptimistább forgatókönyv szerint is várnia kell a rajongóknak a folytatásra.

„Van néhány dalötletem, de számomra fontos kivárni a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy a zenekarral is elkezdjem próbálni ezeket”, mondta a Metal Maniacnek Mille Petrozza. „Most még nem tudok túl sokat mondani. Talán majd 2017-ben… Jövőre alighanem elkezdünk írni, de nem hiszem, hogy jövőre megjelenne az album. Tudod, milyen gyorsan telik az idő… Nem akarok csak azért lemezt kiadni, hogy lemezt adjak ki. Olyan albumot akarok megjelentetni, ami tényleg számít. Ha minden tökéletesen haladna, akkor 2016 januárjában megkezdenénk a próbákat, nyáron felvennénk, mert Svédországban szeretnénk dolgozni Jens Bogrennel, és oda nem akarunk télen menni. Aztán jöhetne a megjelenés 2017 januárjában, vagy ilyesmi… Ez a tervem, de nem tudom, sikerül-e tartani. A zenekarban mindannyian egy húron pendülünk: nem akarunk olyasmivel előrukkolni, amivel nem vagyunk száz százalékig elégedettek. És eddig még nem érkezett el az idő. Nem érzem, hogy lenne mondanivalóm. Számomra tényleg fontos, hogy olyan dalokat írjak, amik tényleg fontosak. Ha nincs miről énekelnem, ha nem vagyok inspirált, inkább nem csinálok is semmit.”

Amennyiben tényleg 2017 lesz a megjelenési dátum, a Kreator saját karrierje során rekordhosszúságú időt hagy ki két lemez között.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 pumpika666 2015-08-28 23:15
hallod max!!! (és dreamtheater és az összes 3havonta project-lemez kiadó megélhetési prog-zenész...)
Idézet
 
 
+2 #3 Laslo 2015-08-28 18:36
Én pont csak az újkori Kreator lemezeket szeretem, ha erős lesz az új album nem fogom bánni, hogy 5 évet kellett várni rá, már egy ideje a Kreator amúgy is 3-4 évente ad ki új albumot.
Idézet
 
 
+3 #2 Tom 2015-08-28 12:51
Idézet - trey:
bar az ujkori kreatoroknak en annyira nem vagyok rajongoja, mint oly sokan, nem szamit, nekem ez a hozzaalas nagyon szimpatikus. mennyire keves profi - ertsd zenelesbol elo - zenesz csinalja ezt! sajnos. pont ez a muveszetek lenyege, hogy akkor alkoss, amikor van mondanivalod. remek :)

És ez azért is érdekes, mert mindenki panaszkodik, hogy nem lehet a lemezeladásból profitot kihozni, ehhez képest fossák a bandák a lemezeket.
De 2017 irgalmatlanul messze van még :(
Idézet
 
 
+13 #1 trey 2015-08-28 08:38
bar az ujkori kreatoroknak en annyira nem vagyok rajongoja, mint oly sokan, nem szamit, nekem ez a hozzaalas nagyon szimpatikus. mennyire keves profi - ertsd zenelesbol elo - zenesz csinalja ezt! sajnos. pont ez a muveszetek lenyege, hogy akkor alkoss, amikor van mondanivalod. remek :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.