Shock!

március 01.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Wrong Side: Jelenés

A Wrong Side zenekarról semmi infóm nincs, az írott cd Bakó Csabától keveredett hozzám, mellékletként egy kaziborítóval, melyen a szövegek, a tagok nevei, a posta- és honlapcím olvasható csupán. A honlap sem túl informatív, a baloldali menüpontok helyett csak egy szürke négyzetet látok, no, ezek után tényleg nem tudok másra hagyatkozni, csak a fülemre. Mondjuk azt jó lett volna tudni mikori a felvétel - ezt a borítóra azért illett volna ráírni -, de felteszem tavalyi.

A demón öt szám hallható, négy sráctól, súlyosabb fajta riffelős metal, agresszív hörgős/üvöltős énekkel. A zene thrashes, olykor a Moby Dicket véltem felfedezni a Wrong Side-ban. Az első két dal még oké, de utána valahogy lecsökkennek a témák egy számon belül, ami egy kicsit unalmassá teszi a demó második felét. Több riffet, váltást, technikásabb megközelítést várnék ettől a stílustól. Bár a dobos próbál színesíteni a korlátain belül, de a megváltáshoz ez még kevés, még akkor is, ha köztudott, hogy bármilyen zenekarnak félig nyert ügye van egy jó dobossal és énekessel.

A hörgés is egysíkú egy kicsit, bár szövegileg megpróbáltak többet nyújtani az átlag metal dalszövegeknél. Néha pontatlanok a hangszeresek, erre sem ártana odafigyelni legközelebb. Ami a legfontosabb, hogy jobban ki kellene dolgozni azokat a dalokat. A hangzás közepes demószintű.
Hallottam sok rosszabbat, de sok jobbat is, a tűz még hiányzik a zenekarból. Azért az érdeklődők tehetnek egy próbát a csapattal.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.