Shock!

szeptember 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Whine: The Death Factory

Dobok, meg szélzúgás, majd jön a basszus, némi szinti, majd a gitár is megérkezik + a szöveg. Érdekes egy intro, egyáltalán nem tipikus, inkább elvont. Jön még 5 dal, ami közül az utolsó a Blood című ismételten, csak németül. Vigyázat, rétegzene!

Furcsa egy elegyet hoztak össze a srácok, nem is tudom hogy írjam körül, talán a VoiVod lehetne egy kis kapaszkodó, bár ez is csak hangulati nyomokat hagyott rajtuk. Ami leginkább lerontja a színvonalat, az a gyenge ének, de ezt Oliver is tudja. Na meg fikcsisebb dobtémák sem ártanának, ha már ilyen furcsa és elvontabb dolgokat szeretnének csinálni. Bár, ha azt nézzük, hogy '96-ban készült a felvétel biztosan orvosolták e hiányosságokat azóta. (Remélhetőleg.)

A pontosabb gitározásra is illenék jobban odafigyelni. A hangzás sem veri az eget, de azért hallgatható. Ennyit a negatívumokról, jöhetnek a pozitívumok. Dicséretes, hogy egy ilyen - szerintem még mindig aktuális - témával foglalkoznak a fiúk, mint a csernobili katasztrófa. Tetszik, hogy ilyen fura zenét próbálnak összehozni, ami aztán tényleg mentes a kliséktől és a divattól. Egyelőre ennyi, jöhet a friss, érettebb felvétel, aztán a többi kiderül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.