Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Thy Catafalque: Cor Cordium

Ezen zenekar Kátai Tamás legújabb csapatának zenéjét rejti, mely a black metal ösvényeire vezet el minket. Ketten alkotják a projektet, Namtar gitározik, az ének, szinti, meg minden egyéb Avartól származik. A black metal atmoszférikusabb ágával próbálkoznak, már csak a szintiszőnyeg miatt is. Sajnos mivel a dobok is szgépből jönnek, nagyon gépiessé teszik az összhatást, főleg a gyors részeknél zakatol az egész.

Egyéb momentumaiban ötletes a muzsika, földöntúli károgástól kísért monumentális anyag. A lassabb részeknél persze nem feledhető az "anyazenekar" hatása, a Darklighté. 5 dal hallható a kazettán, ebből a 2. 15:38 perc hosszú, ami sejtetni engedi a srácok elhivatottságát. Mint mindenben amit Tamás csinál, a szövegeknek itt is jelentős szerepük van, fontos részét képezik a zenének.

Nem könnyű elsőre befogadni az anyagot, kell hozzá pár alkalom, hogy értékeit kibonthassa. Remélem lesz folytatása, érdekes zenei vállalkozás, melyhez sok sikert kívánok, aki pedig érdeklődik a hazai black anyagok iránt, ne hagyja ki ezt a demót.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.