Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Thy Catafalque: Cor Cordium

Ezen zenekar Kátai Tamás legújabb csapatának zenéjét rejti, mely a black metal ösvényeire vezet el minket. Ketten alkotják a projektet, Namtar gitározik, az ének, szinti, meg minden egyéb Avartól származik. A black metal atmoszférikusabb ágával próbálkoznak, már csak a szintiszőnyeg miatt is. Sajnos mivel a dobok is szgépből jönnek, nagyon gépiessé teszik az összhatást, főleg a gyors részeknél zakatol az egész.

Egyéb momentumaiban ötletes a muzsika, földöntúli károgástól kísért monumentális anyag. A lassabb részeknél persze nem feledhető az "anyazenekar" hatása, a Darklighté. 5 dal hallható a kazettán, ebből a 2. 15:38 perc hosszú, ami sejtetni engedi a srácok elhivatottságát. Mint mindenben amit Tamás csinál, a szövegeknek itt is jelentős szerepük van, fontos részét képezik a zenének.

Nem könnyű elsőre befogadni az anyagot, kell hozzá pár alkalom, hogy értékeit kibonthassa. Remélem lesz folytatása, érdekes zenei vállalkozás, melyhez sok sikert kívánok, aki pedig érdeklődik a hazai black anyagok iránt, ne hagyja ki ezt a demót.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.