Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

The Muddy Needless: Earthborn

A zenekar ugyan EP-ként jelöli a cd-n hallható négy dalt, de jobban járnak ha csak demóként értékelem őket, ugyanis még a demós szintet is alulról súrolják. 2004 óta működik a zenekar, azóta eltelt öt év, és noha zeneileg nagyjából rátaláltak a saját ösvényükre (thrashes, metalcore-os, súlymetal), számomra érthetetlen, hogy 5 év alatt, hogy nem jut el oda egy formáció, hogy észrevegye, az ének bizony kritikán aluli.

Az üvöltözés mindennemű karaktert nélkülöz (és olykor hamis), ráadásul Forczek Ádám próbál dallamos témákat is erőltetni, de minek. Nincs jó énekhangja, nem tudja használni azt a keveset sem, ami a torkán kifért és irdatlan hamis.

A zene a maga műfajában elmegy, de ez még klasszikus zörögjünk a garázsban szintű produkció, a zene szétesik, a gitárszólókon és némely jópofa riffen kívül egyelőre vajmi kevés érdekeset találtam a csapat zenéjében. Arról nem is beszélve, hogy ennyi nettó értelmetlenséget rég láttam angolul leírva. Elképesztő. Angol szövegtől messze áll az, ha valaki egymás mögé rakja a szavakat, valamilyen rejtélyes rendszer szerint.

Telített a piac ebben a műfajban is, jóval nagyobbat kell(ene) a jövőben ahhoz villantani, hogy ez igazán érdekes produkció legyen.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.