Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Testimony: Flaming

A külcsínt tekintve ismét jelesre vizsgázott a dunaújvárosi Testimony. Színes, vastag papíros borító, minden rajta van ami kell. A belbecs: hú..., olyan érzésekkel teli doom/death dalokat írtak az új demóra, hogy most aztán tényleg felkötheti a gatyáját mindenki aki ebben a műfajban utol akarja érni őket. Már a nyitó Waiting For Absolution hatalmas telitalálat!

A második szám - Flaming - bőgővel kezdődik, ami nagyon jól is szól, mind az ötletet, mind a hangzást tekintve. Egyre fülbemászóbb dallamokat találnak ki a gitárosok, nem kevés érzékük van a műfajhoz. A Scars Of My Christ pörgősebb nóta, de nem vesztek ki ebből sem az érzelmek egy hangyányit sem. Még egy rövid instru nótára is futotta erejükből - Enigma. Zárásként pedig kíméletlenül arcunkba kapjuk a Now And Forever darálósabb fajta riffjeit.

Összességében ez a demó jobban tetszik, mint az előző Thorn c. EP, sokkal érettebbek, megkapóbbak a dalok. Ez a fejlődés ugye. A szövegek is igényesek, mint mindig. A zene mellé még fazonilag is mind toppon vannak a srácok, és koncerten sem bárgyúskodnak. Nyugaton már rég tologatnák az orruk elé a lemezszerződéseket. Itthon csak reménykedhetünk, hogy esetleg majd saját erejükből valamikor kiadnak egy albumot - kivéve ha nem éri őket valami szerencse.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.