Shock!

február 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Etruscan Style: Demo

Énekes hiányában instrumentális anyagot rögzített a nyíregyi Etruscan Style, a felvétel tavaly nyári, azóta annyi változás történt, hogy idén tavasszal a basszusgitáros Aranyi Gábort és az egyik gitárost, Gutyán Ádámot kirúgta a másik két tag a zenekarból, szóval ki tudja mi lesz a zenekar sorsa, mindenesetre ha már megtiszteltek a demójukkal, írok róla pár sort.

Kellemes melankolikus szerzemények sorjáznak a kazettán, szám szerint 5 darab - vagyis négy, mert az egyik két változatban szerepel -, és mint említettem nem volt énekesük, egész jól megállják így is a helyüket a dalok, a gitártémák elviszik a dalokat a hátukon. Persze egy jó torok még csodákat tehetne, de a zenei alappal nincs/nem volt nagy gond, pláne ha a srácok szemmel látható életkorát nézem. Klubzene, amit az ember egy hangulatos helyen a haverokkal egy pohár üdtő/sör/akármi mellett szívesen hallgat. Főleg lassabb, merengősebb témák sorjáznak a dalokban, azért néha a lendület is felüti a fejét, pl. a leghosszabb, Eufória c. szerzeményben. Nyilván van még hova fejlődniük, hosszú az út az igazán profi és egyéni zene megvalósításáig.

Itthon a most éppen megboldogulni látszó Hetedik Érzék és a Jelenlét csinál hasonlót, úgy tűnik valami átok sújtja a hasonló stílusú zenekarokat.
Elvileg ezt a demót énekeskeresésre szánták, maradt mementónak, ilyen is volt, lehetett volna akármi is ebből. Remélhetőleg más formációkban még találkozunk a srácokkal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.