Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Casketgarden: An Ever Rounding Circle

Wow! De izgalmas ez a demó! Olyan vehemenciával indult a címadó nóta, hogy csak lestem ki a fejemből. A CasketGarden hatásai az At The Gates, Carcass, Arch Enemy, Dismember vonalról határolhatók be, és tényleg, a zenéjükben benne van fent említett csapatok dinamizmusa, és azok az iszonyatosan telt gitártémák amit úgy bírok annál a "fakezű" svéd Amott gyereknél.

Szóval süt ebből a magyar csapatból az energia, majd szétveti a szobát, persze a hangzás demós, no de sebaj, elnézem, mert bazi jó számokat írtak. És képesek laza eleganciával előadni őket. Ráadásul ebben a stílusban itthon még nem hallottam hasonlót. Se. Akkor éljen, itt van nekünk egy palánta, ápoljuk, figyeljünk rá, az énekes hörög, de nem bután, a gitárosok gitároznak, nem csak próbálkoznak megtalálni a húrokat, még szólókat is hallunk, dallamosak, kidolgozottak és ízesek, de azok a riffek!!!!

Imádom már most, ki velük nyugatra azonnal, bár ez álom, de talán itthon néhány kíváncsi fül majd rájuk talál. Most már csak azon sajnálkozom, hogy nem cd-n hallgatom, mert vinném őket mindenfelé, szóljon a fülembe sokat, mert energiát adnak. A 4 számos demó 350 Ft + pgk-ért megrendelhető innen, azonnal ragadjatok tollat és papírt!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.