Shock!

december 11.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Astral Dog: Astral Dog

astraldog_cÚj lakói vannak a nagy magyar stonerdoomsludge állatkertnek. Az eddig szinte egyeduralkodóként parádézó medvék (BarBears, Grizzly, Bearfood) mellé beérkeztek a vadkutyák is, egyenesen Balmazújvárosról. Az ötfős falka jól hallhatóan nem akarja megváltani a világot: szakállas, sör- és zeneimádó emberek zenélnek szakállas, sör- és zeneimádó embereknek (meg talán másoknak is).

A hivatkozandó zenekarok lényegében ugyanazok, mint más stoner/sludge csapatok esetében, így újfent felsorolni őket semmi értelme sincs, legyen elég annyi, hogy hazai vizekről leginkább a Grizzlyt tartom rokonléleknek. Különösen az olyan kimondottan harapós tételek esetén, mint a nyitó Demon, amiben nem csak az éneklő kutya, Makai Imre vonyít egy egészségeset, hanem Suba János gitáros is kiengedi hangját, és ha nem tévedek nagyot, tőle származik az az öblös, már-már death metalos csaholás, ami igen markánsan indítja a négyszámos EP-t.

megjelenés:
2016
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 18 Szavazat )

Nekem ez jobban is tetszett, mint a kissé semmitmondó Bad Guys At The Halfer könnyedebb témái, vagy a stoner rockosan lelazult Superbeer, de leginkább a mocsaras zárótétel, az All Dogs Go To Heaven (milyen szuper kis rajzfilm is volt az!) ragadt bele a fülembe. Semmi olyat nem hallunk itt sem, amit ne hallhattunk volna akár százszor is máshol, másoktól, de a feeling az bizony a helyén, úgyhogy nagy baj nem lehet! Az is jelzésértékű azért, hogy a kutyák bemutatkozó koncertje azon a Kelet Underground Tehetségkutatón volt, amit kapásból meg is nyertek. Figyelemre méltó bemutatkozás, első harapásnak mindenképp megteszi!

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 ujper 2016-05-02 11:14
https://www.youtube.com/watch?v=eJ68iY8UEvE

Korrekt bemutatkozás. Bár én némiképp elfogult vagyok :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.