Shock!

április 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anno Domini: Látomás

Ha nem tudnám, hogy ez ugyanaz a zenekar, mint az Új világ demónál, nem hinném el. Ami ott még Machine Heades nyomulás volt, az itt már egy érettebb, zeneibb, minden tekintetben önállóbb alkotás, mondhatni kifejezetten nem Machine Heades.

Nagyot dobott a dalokon egy "rendes" énekes bevétele, ahogy a cikkben is elmondták, Barcsik Árpád minden téren otthon van, ha kell, énekel, ha kell, üvölt.

Egy-két helyen a szöveghangsúlyozásra még oda kell figyelnie, és a dallamosabb részeknél bátrabban kieresztenie a hangját, de szerintem nem lesz gond a későbbiekben ezen a téren. Milyen lett a zene? Maradtak azért a modern metalnál, viszont nem csak zúznak ezerrel, hanem alternatív, pszichedelikus fikcsiket is beleépítgettek a nótákba, mint pl. a Látomás c. dalba, melynek akkora húzása van, hogy csak na!

A második tétel - Tényképek - egy akusztikus, dallamos, nagyon hangulatos téma. A harmadik nóta - Nincs több hit - is ügyesen felépített dal, durva és dallamos elemekből, ebben is van tűz, nem is kevés. Ha azt mondom, hogy a dallamaik megmaradtak a fülemben, akkor az már sejtet valamit... Tényleg most csak jókat tudok írni róluk.

Az Anno Domini ezzel a demóval a felnőtté válás felé az első - talán legnehezebb -, lépését megtette; saját arcot kezdtek kialakítani maguknak. Csak így tovább! 300 Ft-ért lehet beszerezni a demót színes szgépes nyomtatású borítóval.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.