Shock!

július 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

7th Nemesis: Demo 2002

Franciaországból érkezett a 7th Nemesis 3 számos promó CD-je. 2000 decembere óta létezik a csapat, saját bevallásuk szerint black/death metalt játszanak némi 70-es évekbeli pszichedelikus hatással keverve. A most hallgatott három dalt 2002 áprilisában rögzítették, azzal a nem titkolt céllal, hogy kiadót keressenek magunkak.

Átrágtam magam a dalokon és be kell valljam, igencsak felkeltették az érdeklődésemet! Igazi brutális, irgalmatlan zúzást csapnak a srácok, inkább death-es az anyag, a technikás oldala felől közelítve, kidolgozottak a dalszerkezetek, mindamellett húzósak is. Valahogy úgy keverték a dolgot, hogy benne van a zenében a tekerős death bandák (inkább az amerikai vonal) kegyetlensége, zakatolása és az odafigyelősebb, érdekes dalszerkezetű zenekarok okossága. A dobos srácnak elég jó a lába, teker, mint a gép, de azért odafigyel a cinekre, kiállásokra is, ami a gyengém. A vokalista a gyomros hörgéstől a blackes károgás-féléig hoz mindent, erőteljes torok, tökéletes a műfajhoz.

Mindhárom dal energikus, izgalmas (a kedvencem az utolsó, a Phoenix Resurrectio), sokadszorra sem unalmas. Nem lepődnék meg, ha sikerülne egy jó kis lemezszerződést megcsípniük, részemről drukkolok a csapatnak, lemezérett a produkció.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.