Shock!

augusztus 03.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sugarcoma: Becoming Something Else

A kiadó már hónapok óta potyogtatja aktuális üdvöskéjének dalait ilyen-olyan maxikon, tehát nagyon jól is tudtam mire számíthatok a teljes lemezen. Punkos, kicsit nu metalos, modernkedős formáció, három csaj plusz egy dobos srác, halvány énekhanggal, erőltetett üvöltéssel.

megjelenés:
2002
kiadó:
Music For Nations / MusiCDome
pontszám:
2 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

A riffeket ezerszer hallottuk aktuális menő bandáknál, a refrének oly unalmasak, hogy a lavórban megfagyott a lábvizem unalmában. 13 dalcsoda került a lemezre, nem is tudom melyiket elemezzem, talán a maxiról már megismert, de itt is a képünkbe mászó britni szpírsz feldolgozást? Ha a Fábry Show dizájn centerében lenne zenékről is összeállítás, a Sugarcoma tökéletes kiállítási darab lehetne. Komolyan mondom kezdem egyre kevésbé érteni a világot, a butaság erőszakos terjesztése nem ismer határokat. Ettől a zenétől még egy kanos viziló is lekókadna.

Istenem, miért adnak gitárt valakinek a kezébe csak azért, mert szőke?! Colin Richardson meg eláshatja magát - ugyanis ő volt a producer -, de legalábbis a szégyentáblára került a neve, hogy ezt a produkciót elvállalta. Ráadásul még csak nem is szól jól, puha a hangzás, akár egy fél éve lejárt camembert sajt. A borító is vérgagyi.

A kettő pontot azért kapják, mert három riffet azért mégiscsak megtanultak a gitáron játszani és abból nem true metal dalokat gyártottak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.