Shock!

október 17.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Static-X: Beneath... Between... Beyond

Kezd igazán jól futni a Static-X szekere, amit mi sem példáz jobban, hogy a nemrég megjelent stúdiólemez után most válogatáslemezt dobott a piacra a kiadó. Mondjuk a fene tudja, hogy ez kinek az ötlete volt eredetileg, a zenekaré, vagy a marketingeseké (felteszem, ez utóbbiaké inkább), de kivételesen ezt most jól tették, hogy kiadták.

megjelenés:
2004
kiadó:
Warner
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

18 tracket rejt a cd, ember legyen a talpán, aki kibogarássza, hogy melyik dalt hol és mikor és miért, mindenesetre vannak demós nóták, néhány feldolgozás, még sehol meg nem jelent dalok (nem, csak idénről), remixek. Static-X rajongóknak mennyei az a bő egy óra, amit itt kaptunk, van metalosabb meg elektronikusabb téma, meg olyan is, ami enyhén szólva hasonlít némely saját maguk által korábban megírt dalra, nyilván ezért nem jelent meg akkor sorlemezen. Itt elfér. Van olyan, amit akár Rob Zombie is írhatott volna (Head), a mixeket inkább az elektro zenék kedvelői fogják kedvelni, a legviccesebb feldolgozás meg naná, hogy Behind The Wall Of Sleep a Black Sabbath-tól. Nem mondom, hogy tetszik, mert ez pont nem. A demóknak meg tényleg az igazi fanok fognak örülni, érdekességnek megteszi bőven.

Rajongóbarát kiadvány, nem kötelező a sorlemezek mellé tenni, érdekességnek azonban simán bevállalható. Pontot meg nem kap, mert minek, nem attól jó a zenekar, hogy előásnak a kukából mindenféle bizbazt. Mondjuk ez esetben tény, hogy nem átlagos kukából előkotort cafatokról van szó, tehát azért megéri az árát a kiadvány. A következő lemezzel meg várom, hogy minimum leszakítsák a fél ábrázatomat.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.