Shock!

október 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lock Up: Hate Breeds Suffering

Második opuszát zúdította a már nem annyira gyanútlan hallgatókra a neves zenészekből verbuválódott csapat. Az első lemezhez képest történt egy kis változás, Peter Tagtgren kénytelen volt megválni a zenekartól időhiány miatt, a helyére az ex-At The Gates torok, Tomas Lindberg érkezett. Jó választás volt. Bár egy kicsit már karakterű, mint Peter, de teljesen okés ehhez a kegyetlen és sebességmániákus zenéhez.

megjelenés:
2002
kiadó:
Nuclear Blast / HMP
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

A recept mit sem változott, ugyanúgy tekernek, mint az első korongon, és ugyanúgy ott lapul a fogósság egyik-másik témában. Profiktól pont ezt is várja el az ember. Szűk fél órába sikerült belepréselniük 16 számot, ami jelen esetben azt eredményezte, hogy még rövidebbek a dalok, mint eddig. Viszont már nem ért akkora meglepetésként a zene, a minőséget elvártam tőlük, és azt meg is kaptam. Hiba nélkül.

Akit elkapott az első anyag, azt az új is elsodorja. Egyébként úgy a lemez közepe felé talál rá az ember az ízére, onnantól aztán nincs megállás. Súlyos, extrém, hörgős, ugrálós, hajlengetős, pogózós, csuklógyilkos, lábszárizom-erősítős, kicsit punkos, kicsit grindos zene, csakis őrülteknek, őrültektől. Beteges szövegekkel. Ha a Pleasures Pave Sewers tetszett, ez is fog, garantálom.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.