Shock!

május 23.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Junkies: Váll-lógatás

Igyekeztem eddig elkerülni a Junkiest, de utolért a végzet, egy 18 nótás váll-lógatás, ja, nem, válogatás képében, így most feladva elveimet kénytelen vagyok meghallgatni, mit is szeret ezen sok fiatal. Nos, laza rock and roll, klisés és butus szövegekkel, hasonló zenei körítéssel, a lázadni vágyó 12 évesek táborát megcélozva. Nekik valószínűleg ez a zenei nirvána, majd talán felfedeznek mást is, de ha nem, az sem baj.

megjelenés:
2004
kiadó:
Warner
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

Vicces, hogy némelyik dal nyolcvanas évekbeli eredetijét azért fel lehetett fedezni, főleg így, hogy újdonságként sikerült megismernem a Junkies válogatott slágereit. A borító is jó béna, grafikailag ezzel is legalább tizenöt évvel lemaradtak, mint a zenei résszel, de ez lehet, hogy direkt ilyen, nem úgy, mint. A Rám mámor vár című dal meglepett, ugyanis zsenge gyerekkorom egyik titkos kedvence volt, egy műsoros válogatáskazettán volt meg a dal franszia eredetije (Ca Plane Pour Moi), ami emlékeim szerint azzal azon agyonhallgatott kazin is dögösebben szólt, mint.

Tingli-tangli rockzene ez, változó minőségben, aki eddig is kedvelte, nem az én kedvemért fogja nem kedvelni, aki meg nem kedvelte, vigyorogva bólogat most asszem. Még mindig nem értem mi a fenét esznek ezen a zenén ennyien, de hát mit lehet tenni, hallgassa, aki akarja és pont.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.