Shock!

július 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Junkies: Váll-lógatás

Igyekeztem eddig elkerülni a Junkiest, de utolért a végzet, egy 18 nótás váll-lógatás, ja, nem, válogatás képében, így most feladva elveimet kénytelen vagyok meghallgatni, mit is szeret ezen sok fiatal. Nos, laza rock and roll, klisés és butus szövegekkel, hasonló zenei körítéssel, a lázadni vágyó 12 évesek táborát megcélozva. Nekik valószínűleg ez a zenei nirvána, majd talán felfedeznek mást is, de ha nem, az sem baj.

megjelenés:
2004
kiadó:
Warner
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

Vicces, hogy némelyik dal nyolcvanas évekbeli eredetijét azért fel lehetett fedezni, főleg így, hogy újdonságként sikerült megismernem a Junkies válogatott slágereit. A borító is jó béna, grafikailag ezzel is legalább tizenöt évvel lemaradtak, mint a zenei résszel, de ez lehet, hogy direkt ilyen, nem úgy, mint. A Rám mámor vár című dal meglepett, ugyanis zsenge gyerekkorom egyik titkos kedvence volt, egy műsoros válogatáskazettán volt meg a dal franszia eredetije (Ca Plane Pour Moi), ami emlékeim szerint azzal azon agyonhallgatott kazin is dögösebben szólt, mint.

Tingli-tangli rockzene ez, változó minőségben, aki eddig is kedvelte, nem az én kedvemért fogja nem kedvelni, aki meg nem kedvelte, vigyorogva bólogat most asszem. Még mindig nem értem mi a fenét esznek ezen a zenén ennyien, de hát mit lehet tenni, hallgassa, aki akarja és pont.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.