Shock!

június 07.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jughead: Jughead

Egy újabb projekt a nyughatatlan amerikai zenészektől. A Jughead alapvetően Ty Taborra épül (King's X + ezer projekt), aki dalszerez, gitározik és énekel itten. Mellette Derek Sherinian ritmusgitározik (!) és persze billentyűzik, Matt Bissonette (The Mustard Seeds) bőgőzik és vokálozik, valamint Greg Bissonette (Steve Vai, Toto) dobol és szintén vokálozik.

megjelenés:
2002
kiadó:
Ear Candy / Record Express
pontszám:
5 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Mivel a zenét Ty szerzi nagyrészt, ezért elég erős a Beatles hatás benne, meg a Foo Fighterst is emlegetik, ami annyiból igaz, hogy fellelhető a zenében amolyan pop-punkos íz is. A CD-n 11 elég egyformácska napos-vidám trallala típusú dal hallható, nekem ez túl lightos, mondhatni unalmas, lévén nem igazán szeretem a Beatlest, a Foo Fighterst meg annyira sem. Aki vonzódik az ilyesmihez, annak még szórakoztató is lehet, de hiába profi a kivitelezés, ha a tartalom bizony közepeske. Még a hetes dal kicsit izgalmasabb mivolta sem tudott felrázni apátiámból.

Kellemesnek kellemes, bár háttérzenének is inkább mást választanék. Középszerű zene klasszis zenészektől. Lapozzunk. Maradok az anyazenekaroknál, illetve egyéb projekteknél. (A kritikán aluli szar borítót már meg sem említem.)

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.