Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dream Theater: Live Scenes From New York

Úgy tűnik, végleg megalomániába esik a Dream Theater. Hisz nem is olyan rég jelent meg a dupla koncertalbumuk, nyakunkon az új dupla stúdióalbum, közben pihenésképpen ez a tripla koncert... van mit emészteni.

megjelenés:
2001
kiadó:
Elektra / Warner
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 9 Szavazat )

A Live Scenes... természetesen az utolsó stúdióalbumra építkezik, magyarul a teljes lemezanyag fent terpeszkedik a CD-ken, úgy, ahogy azt mi is hallhattuk legutóbb Budapesten. A régi "slágereken" kívül itt újdonságot jelent Jordan szólója, valamint a LTE projekt Acid Rain című dala. (Lassan a DT lemezeket sem képes senki számon tartani, a projektekről nem is beszélve.) Túl sok szót nem kell - és nem is lehet - erre vesztegetni, aki szereti a csapatot valamilyen formában úgyis szert tesz erre a három korongra, mely egyébként a kedvező ár miatt csak egy papírtokban került piacra - amit amúgy én mélységesen utálok, de ez van.

A kevés szerencsés rajongó még az eredeti ikertornyos verziót tudhatja magáénak, nekünk már csak a logós jutott. Azért a következő koncertalbum remélem, nem négy CD-ből fog állni és remélem, nem egy év múlva jön ki... Érzésem szerint kicsit lassítani kellene az iramon, mielőtt kiég a csapat. Fájlalnám.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.