Shock!

július 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Children Of Bodom: Follow The Reaper

A borítón ott virít az elmaradhatatlan kaszás rém + tó, mely a zenekar nevét is adta, gyönyörű királykékben a színskála piros és zöld korábbi felhasználása után. Itt a friss stíluskavalkád, ahogy azt már megszokhattuk Bodom csemetéitől.

megjelenés:
2001
kiadó:
Nuclear Blast / HMP
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 7 Szavazat )

Heroikus témák károgva, klasszikus szólók bombasztikus billentyűbetétekkel, valamit elcsíptek nagyon a srácok, és két lemezen keresztül lazán odavetették nekünk, mi meg haraptunk belőle jó nagyokat. Senki sem várta tőlük, hogy most a harmadikkal megújítják a stílust, zenei forradalmat visznek az ügyes sablonokba; és ezt nem is tették. Hozták a szokásos COB témákat, ügyesen összerakott dalokkal, húzós, harapós riffekkel, megcsinálták ezt kéremszépen, hozzátenni és elvenni belőle dőreség lenne.

De! Úgy érzem, elérték a tökéletes egy helyben toporgás művészi megvalósítását, újdonságot ne keress, keskeny csíkban mutatható ki a muzikális változtatás, talán dallamosabbak kicsivel, mint eddig. Önmagában nagyon jó kis album a Follow The Reaper, élvezhető, lendületes, csak majd' ugyanolyan, mint az első kettő. Na, pont ezért nem tudok annyira lelkesedni érte, mint a Hatebreederért mondjuk. El nem tudom képzelni, hogy a köv. lemezt milyen riffekből fogják összeállítani, mert negyedszerre ugyanaz...

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Dead again 2015-10-29 12:01
Nekem ez is 10 pontos lemez, mint bármelyik lemezük az első öt közül.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.