Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Caught The Flow: New Life

caughtheflow_201405A zenekarról az alábbiakat érdemes tudni: a Caught the Flow zenekart Komáromi Imi (ex-Plastix Bitch) hívta életre, amikor 2011 májusában összehívta Szabó Attist (ex-Soundshine) és Szeremi Balázst (ex-Solution) egy közös baráti zenélésre. Ez olyannyira jól sikerült, hogy viharos gyorsasággal és lendülettel írták dalaikat. A kezdeti lelkesedést hosszas énekes keresés követte, de 2013 máciusában Bölcsföldi Zoli (Cadaveres) személyében találták meg a zenekar hangját. Zenéjük kompromisszummentes, lendületes karcos rock/grunge ami néhol stoner elemekkel tarkított. 2014 tavaszán jelenik meg első nagylemezük, amit országszerte szeretnének megturnéztatni.

Bertli Zoli: Alapvetően tetszett, hogy az énekesnek nincsen gagyi akcentusa, ez mindenképpen előny. A zene egy csomó mindenre emlékeztet a grunge korszak utáni rockból, aminek nem vagyok célközönsége, de ez véletlenül sem jelenti azt, hogy rossz lenne, sőt, dicséretnek hozom fel. Lendületes, összességében jól lüktet, azonban a dal végére már kissé unom, főként, hogy nincs valamilyen momentum, átkötő, amely az alapritmusból kizökkentene, hiányzik a szóló nekem. De valószínű, hogy akik ezt a fajta muzsikát szeretik, azoknak meg nem. Hajrá!

Valentin Szilvia: Tudnak zenélni, jól összerakták a dal, de nekem valami mégis hiányzik, ami miatt kedvem lenne meghallgatni még párszor. Egy igazán fülbemászó refrén, kicsit zsigeribb riff elférne, ez számomra egyelőre egy a sok tucatból, annak ellenére, hogy 2:00 percnél nagyon elkaptak valamit.

Kiss Gábor: Húzós, tökös, de mégis roppant fogós, dallamos rockzene. Könnyen fülbe ragadó, hatásos dallamokkal, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a Cadaveres élén is remeklő Bölcsföldi Zoli áll a mikrofon mögött. Tetszik.

Draveczki-Ury Ádám: Modern rockzene némi grunge-os és stoneres beütéssel. Összességében szólhatna kicsit erőteljesebben, de legalább arányos és tiszta a megszólalás, Bölcsföldi Zoli személyében pedig szerencsére itt is egy hazai átlag feletti énekes tevékenykedik. Átütő slágerek még nincsenek, de az az igazság, hogy a csapat még így is simán piacképes lehetne itthon is és külföldön is egy normális világban. Felvéstem a nevüket a jövőben mindenképp figyelendő hazai bandák sorába.Caught The Flow facebook

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.