Shock!

július 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Cari: Loser

A magyar-amerikai pop/punk énekesnőtől, Caritól nem idegen, hogy dalaiban komoly témákat boncolgat. A frissen megjelent Loser a függőségekkel való küzdelemre fókuszál.

0324cari

„Ez a dal nagyon sokat jelent számomra, elég mély témát dolgoztam fel benne: az alkohollal, tudatmódosító szerekkel kapcsolatos problémákat, traumák feldolgozását. Nem most született, még régebben írtam, mikor jobban az elején jártam ennek az útnak. A józansággal járó nehézségekről akartam magamból mindent kiírni – meséli CARI – Amellett, hogy magamnak, terápiás céllal írtam a dalt, azért is készítettem, hogyha más is küzd ilyen jellegű problémákkal, és próbálja kihúzni magát ebből a gödörből, már józanul navigálja az életét, vagy akár úton van efelé, legyen kapaszkodója. Ha úgy érzi, hogy semmi sem segít, és bármilyen jól van, egy lúzernek érzi magát, legalább azt érezze, hogy nincs egyedül ezzel, hiszen ez nem egy lineáris út, de folyamatosan fejlődik közben az ember.”

Bár a téma mély, a dal nem lassú. „Egy klasszikus pop-punk dal született, amiben szerettem volna ezt a régiesebb punk hangzást is hozni. A producer Zeller volt, vele dolgoztunk együtt rajta. A videót Dragovoja Drinnel csináltuk, amiben a vezérgondolat a dalhoz hasonlóan az volt, hogy megidézzük kicsit a régebbi punk klipek vibe-ját.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.